Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei doi români pe care Boloni a vrut să-i transfere: „Tu ai fost prea sus pentru mine!”

Ladislau Boloni a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA și a avut un discurs amuzant cu Robert Niță și Adrian Ilie, doi fotbaliști pe care-i respectă.
28.11.2023 | 18:52
Cei doi romani pe care Boloni a vrut sai transfere Tu ai fost prea sus pentru mine
Cei doi români pe care Boloni a vrut să-i transfere: „Tu ai fost prea sus pentru mine!”
ADVERTISEMENT

Așa cum se obișnuiește de obicei la FANATIK SUPERLIGA, dezvăluirile și exclusivitățile nu au încetat să curgă, astfel că Ladislau Boloni a dezvăluit cum a fost aproape să îi transfere în trecut pe Adi Ilie și Florin Gardoș, doi fotbaliști foarte buni, însă din generații diferite.

Cei doi români pe care Boloni a vrut să-i transfere

”Am auzit că aveți niște invitați foarte drăguți”, a intervenit primul Ladislau Boloni.Eu nu sunt drăguț”, s-a amuzat Adrian Ilie, moment în care a primit o nouă replică din partea antrenorului, dezvăluind clar o relație de prietenie dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

”Nu cunosc acest…Robert Niță chiar s-a ușchit la Rapid, să joace acolo. Gardoș, pe Gardoș am vrut să-l iau la mine, nu mai știu unde am fost”. Fundașul Florin Gardoș și-a adus aminte că a fost aproape de Antwerp, în perioada când acolo era Boloni antrenor, însă transferul nu s-a mai efectuat din mai multe motive.

”Da, exact. M-am interesat de el și mi s-a vorbit, controlam ce părere avem eu despre el, răspunsul a fost bun și Piți mi-a vorbit foarte bine de el. Al treilea ăsta unde este, că nu-l cunosc, unde a jucat. Cobra. Pur și simplu a jucat? A fost un mare, mare artist în teren.

ADVERTISEMENT

Un suflet care, vai de mine, a fost pentru mine o comoară cât am lucrat cu el la echipa națională”, a completat Boloni, în direct la FANATIK SUPERLIGA. Adrian Ilie a gustat gluma, după care a schimbat tonul și a mărturisit că regretă că nu a colaborat cu Ladislau Boloni când acesta era antrenor la Sporting.

”Păcat că n-am lucrat și la echipă de club când ați vrut să mă luați la Sporting”, a transmis ”Cobra”, însă concluzia a tras-o tot marele antrenor: ”Ai fost prea sus pentru mine, ai fost în elita Europei”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii, dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat. FANATIK SUPERLIGA, o emisiune care nu trebuie ratată!

Cei doi români apreciați de Ladislau Boloni

ADVERTISEMENT