Life

Cei mai ghinioniști câștigători la Loto. Tragedii, divorțuri, dar și evenimente dureroase în lanț după ce au încasat premiul cel mare

Ei sunt cei care au demonstrat că banii nu aduc fericirea. Poveștile tragice ale persoanelor ”lovite” de ”blestemul” Loto.
26.02.2024 | 20:02
Cei mai ghinionisti castigatori la Loto Tragedii divorturi dar si evenimente dureroase in lant dupa ce au incasat premiul cel mare
Poveștile tragice ale oamenilor care nu s-au bucurat de premiile câștigate la Loto. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Poveștile câștigătorilor la Loto au făcut înconjurul lumii. Multe persoane și-au dorit ca, la un moment dat, să fie în locul norocoșilor care au pus mâna pe sume colosale de bani. Din păcate, banii nu au adus fericirea, ba chiar au condus la evenimente tragice, precum divorțuri și multe altele.

Persoanele asupra cărora ”blestemul” loteriei și-a pus amprenta

De cele mai multe ori, câștigul la Loto este asociat cu fericire și împlinire, mai ales pe plan financiar. Cei care au reușit să pună mâna pe marele premiu au demonstrat că norocul există și că nu este doar un mit. Însă, fericirea lor nu a fost de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Cu toții știm fel de fel de povești legate de oamenii norocoși de la Loto. Despre ei vorbește toată lumea, mai ales când victoria lor este una ”proaspătă”. Dar, din păcate, la scurt timp după ce au încasat cecurile, mulți dintre câștigători au avut parte de adevărate drame.

Peste Ocean, a început să se vorbească foarte mult despre acest ”blestem” care îi urmărește pe câștigătorii de la Loto. Totul a început după ce astfel de persoane au experimentat fel de fel de tragedii și nu s-au bucurat de bani pe cât ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Una dintre poveștile legate de ”blestemul” Loto are în centru un cuplu care a câștigat o sumă mare de bani, formată din șapte cifre. Michael Cartlidge și Charlotte Cox erau împreună pe vremea când au jucat la Loto.

După ce a văzut că biletul a fost câștigător, Charlotte a decis să îl părăsească pe Michael. Bărbatul de 39 de ani a încercat să dea de fosta lui parteneră pentru a-și recupera jumătate din câștig. Michael a fost cu atât mai furios, cu cât el a insistat să joace la Loto, ba chiar a și cumpărat biletul.

ADVERTISEMENT

Câștigul la Loto a reprezentat o presiune imensă pe umerii multora

Norocul nu i-a surâs prea mult nici lui Karl Crompton. Acesta a câștigat suma de 11 milioane de lire sterline la Loteria Națională pe vremea când avea 23 de ani. Karl nu a cheltuit banii, ci a reușit să îi dubleze datorită mai multor investiții. Din păcate, banii nu i-au adus noroc și pe plan sentimental. În 2020, soția sa l-a părăsit fără a-i da prea multe explicații.

Și pentru Margaret Loughrey a fost un adevărat coșmar să devină milionară peste noapte. Într-o zi, după ce a mers la Centrul de Ocupare a Forței de Muncă, aceasta a decis să cumpere un bilet la Loto. Biletul a fost norocos și i-a adus 27 de milioane de euro. A fost o adevărată schimbare pentru femeia care trăia cu 83 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat că a câștigat suma imensă de bani, familia ei a început să pună presiuni asupra sa. Margaret a ajuns să ofere câte un milion de euro fiecărui membru din familia sa. Din păcate, mai multe evenimente nefericite au făcut-o să nu se bucure de premiu.

După ce a agresat un taximetrist, aceasta a fost obligată să muncească 150 de ore în folosul comunității. Mai târziu, a fost obligată să plătească daune de 35.000 de euro unui angajat, într-un caz de concediere nejustificată.

Zeci de familii s-au despărțit din cauza banilor câștigați la Loto

Colin Weir și soția sa, Christine au devenit câștigătorii celui mai mare premiu din istoria Loteriei din Scoția. Cei doi au câștigat 161 de milioane de euro, bani pe care i-au investit în diverse pasiuni, dar și pe care i-au donat cauzelor caritabile și familiei.

La un moment dat, cuplul a divorțat după 38 de ani de mariaj. Colin a murit din cauza septicemiei, însă, nu înainte de a se asigura că o mare parte din bani rămâne în mâinile comunității locale.

Adrian și Gillian Bayford sunt un alt cuplu pe care i-a lovit ”blestemul” loteriei. Cei doi au câștigat 148 de milioane de dolari, iar la scurt timp după victorie, s-au despărțit. Ambii au motivat decizia ca fiind luată din cauza presiunii pe care a exercitat-o marele premiu asupra lor.

Jason și Victoria Jones au recunoscut și ei, potrivit mirror.co.uk că premiul câștigat la Loto le-a adus numai ghinion. Deși au pus mâna pe 2.3 milioane de euro, suma și statutul de câștigători la Loto au reprezentat un mare stres pentru ei. Din această cauză s-au și despărțit.

”Este unul dintre cele mai rele lucruri care mi s-au întâmplat. Sunt, încă, considerată o câștigătoare la loterie și este îngrozitor. Îți distruge viața. Oamenii te tratează diferit”, a spus Victoria, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT
Tags: