Life

Ce este, de fapt, schema lui Mandel, românul care a spulberat extragerile loto. Strategia matematicianului explicată pe înțelesul tuturor

Ștefan Mandel, românul care a atras atenția FBI-ului din cauza ”norocului”. Metoda care l-a ajutat să câștige de 12 ori la loto.
24.02.2024 | 13:28
Ce este de fapt schema lui Mandel romanul care a spulberat extragerile loto Strategia matematicianului explicata pe intelesul tuturor
Ștefan Mandel a câștigat de 12 ori la Loto. Sursa foto: Canva, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți români aleg să își încerce norocul la loto. Unii dintre ei au reușit, de-a lungul timpului, să câștige sume importante de bani, jucând numere alese la întâmplare. Însă, cu unele numere poți merge la sigur, dacă alegi să pui în practică schema lui Mandel.

Ștefan Mandel, la un pas de a fi condamnat la închisoare în Israel

Multe persoane sunt sceptice în ceea ce privește posibilitatea de câștiga la loto. Românii nu prea cred în noroc și nici în inspirația de a alege numerele care să îi îmbogățească. Și, totuși, un român a reușit să găsească rețeta succesului garantat.

ADVERTISEMENT

Mandel este românul care a câștigat de nu o dată, ci de 12 ori premiul la Loto. Acesta a descoperit o schemă cu care nu a dat deloc greș, ba chiar s-a îmbogățit cu milioane de euro.

Ștefan Mandel este cunoscut datorită faptului că a reușit să câștige sume mari la Loto. Mandel a descoperit o schemă care l-a ajutat, de fiecare dată, să pună mâna pe sume uriașe. Din păcate, norocul lui nu a durat prea mult.

ADVERTISEMENT

Văzând că Ștefan Mandel pune mereu mâna pe premiile de la Loto, FBI și CIA au intrat pe fir. Românul a fost anchetat de autorități, dar nu s-a descoperit nimic care să îl incrimineze. Însă, din cauză ca metoda lui a fost mereu una eficientă, aceasta a fost considerată ilegală de către autoritățile internaționale.

Metoda lui Ștefan Mandel a prins contur în urma unui joc la loteria din Virginia. Statul permitea jucătorilor să aleagă numere de la 1 la 44, iar Mandel împreună cu echipa lui au trecut la treabă. În urma unui calcul, românul a ajuns la concluzia că are la dispoziție peste 7 milioane de combinații de numere din care să aleagă.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Ștefan Mandel nu opera singur, ci avea o întreagă echipă care l-a ajutat să tipărească toate variantele posibile la 30 de calculatoare. Biletele lui au fost, așa cum estima, câștigătoare.

Nici până acum, românul nu a dezvăluit cu subiect și predicat algoritmul care l-a îmbogățit

Românul a câștigat marele premiu de 27 de milioane de dolari, dar și alte premii aferente locului doi, trei și altele. Toate i-au mai adus un câștig suplimentar de 900.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Deși pare complicată, schema lui Mandel poate fi pusă în aplicare în doar șase pași. Românul a garantat pentru ea și a spus că numai cine nu joacă nu câștigă.

În primul rând, trebuie să calculați toate combinațiile posibile. De exemplu, o loterie unde se joacă numere de la 1 la 40, sunt 3.838.380 de combinații, printre care se află și cele câștigătoare.

În al doilea rând, un pas foarte esențial este să găsiți loteriile unde jokerul este de trei ori mai mare decât numărul combinațiilor. Foarte important este să aveți suficienți bani pentru a putea plăti toate combinațiile.

În vremea în care Ștefan Mandel a dat lovitura la Loto, era posibilă tipărirea biletelor acasă. Acum, biletele trebuie cumpărate direct din agenții, ceea ce înseamnă că trebuie să achiziționați milioane de bilete, câte unul pentru fiecare combinație.

Ultimul sfat din partea lui Ștefan Mandel este să nu uitați să plătiți persoanele care vă ajută să aveți succes. Deși el a câștigat o sumă mare de bani, a împărțit totul cu persoanele care i-au tipărit bilete.

ADVERTISEMENT
Tags: