Life

El este cel mai ciudat câștigător la loto. A venit să-și ridice premiul costumat în pui de găină

Un bărbat a câștigat o sumă uriașă la Loto, iar când s-a dus să își ridice milioanele a ales să o facă într-un costum ciudat.
25.02.2024 | 09:37
El este cel mai ciudat castigator la loto A venit sasi ridice premiul costumat in pui de gaina
A câștigat 30 de milioane la loterie, dar s-a costumat ciudat / Foto: Yahoo News
ADVERTISEMENT

După ani în care a tot visat să câștige marele premiu de la loterie, un bărbat a reușit să pună mâna pe mai mult de 30 de milioane de dolari. Iar când s-a dus să își ridice premiul a făcut-o costumat ciudat: într-un pui de găină.

Câștigător la loto, îmbrăcat în pui de găină

Un câștigător la loto din China și-a revendicat premiul de 220 de milioane de yuani (aproximativ 30,1 milioane de dolari) costumat în pui de găină. Motivul, a explicat el, a fost legat de dorința lui de a-și ascunde identitatea. Inclusiv de propria familie.

ADVERTISEMENT

Identificat de presă doar sub pseudonimul de Li, câștigătorul a decis să nu spună familiei sale despre bani câștigați la loto dintr-un simplu motiv. Mai exact, dacă se vedeau cu prea mulți bani s-ar fi crezut superiori altora, nu ar mai fi muncit, iar copiii nu ar mai fi învățat.

După șapte ani în care a jucat aceleași numere, Li a decis să cumpere 40 de bilete. Iar atunci a și dat lovitura și a câștigat peste 30 de milioane de dolari. Iar în noaptea în care a aflat că a câștigat, nu a putut să doarmă nicio clipă.

ADVERTISEMENT

La câteva zile după, el s-a dus să își revendice premiul. Iar atunci a optat pentru a purta costumul galben, de pui de găină. El și și-a luat premiul la Centrul de Distribuție a Loteriei Guangxi din orașul Nanning.

Câștigătorul de la Loterie trebuie să împartă averea cu soția lui

După ce a donat peste 680.000 unor organizații de caritate și a fost impozitat cu aproape 6 milioane dolari, Li a putut să ia acasă restul de aproximativ 23,4 milioane USD. Bani pe care, așa cum preciza presei citate de Yahoo News, îi va cheltui cu mare atenție.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu voia ca familia să știe că a câștigat, Li este obligat să împartă averea cu soția lui. Cel puțin așa prevede legea chinezească. Asta, deși chiar el spunea că se teme că soția sau copilul nu vor mai depune efort în viitor când vor vedea ce avere au la dispoziție.

Mai mult, explica el, cei din familie nu au fost niciodată interesați de ideea de a juca la loterie. ”Familiei mele nu îi pasă. În plus, nu cheltuiesc mulți bani pe asta, iar loteria îmi oferă o rază de speranță”, mai preciza conform sursei citate, misteriosul Li.

ADVERTISEMENT

Moda costumării în momentul ridicării premiului la Loterie s-a extins în China. Acum, mulți dintre cei care pun mâna pe un premiu consistent aleg să apară costumați. Și de obicei, costumele sunt care mai de care mai ciudate pentru a-și păstra secretă identitatea.

ADVERTISEMENT
Tags: