Sport

Cel mai bun fotbalist român în 2024? Max Profeția lui Dragomir: „E singurul care joacă titular la nivel înalt”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a ales cel mai bun fotbalist român de anul viitor. Noua „profeție” a „Oracolului de la Bălcești”.
23.12.2023 | 20:32
Cel mai bun fotbalist roman in 2024 Max Profetia lui Dragomir E singurul care joaca titular la nivel inalt
Radu Drăgușin a fost ales cel mai bun fotbalist român în 2023. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a încheiat în forță 2023 la „Max Profețiile lui Mitică”, unde și-a prezentat pariurile pentru anul viitor. Cui i-ar da titlul de cel mai bun fotbalist al anului.

Dumitru Dragomir știe cine va va fi cel mai bun fotbalist din 2024: „Joacă într-un campionat puternic”

Horia Ivanovici a fost unu la unu cu Dumitru Dragomir la ultima emisiune din acest an: „Nea Mitică, cine este fotbalistul anului? Ce părere ai de Răducioiu că a zis că nu a văzut jucător mai rudimentar decât Drăgușin? L-a făcut varză. A zis că nu leagă două pase, cum să îi dai premiu lui Drăgușin?”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi respectă opinia lui Florin Răducioiu, însă nu e de acord cu el: „Domne, ăsta a fost mare fotbalist. Eu i l-aș da lui Drăgușin. Băi, joacă într-un campionat puternic și este singurul titular de drept. Fii atent ce spun…”. 

Fostul președinte al LPF a explicat de ce crede că stoperul lui Genoa va exploda în 2024: „N-a fost o simpatie a mea Drăgușin. Numai că în ultimul timp m-a convins și el și Manea, care a ținut precum gaia mațul, și uite că jucând și având calități poți să vii foarte puternic pe turnantă. Deci lui i-aș da. Băi, nene, de-aia e democrație. Fiecare are părerea lui”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl contrazice pe Florin Răducioiu. Fostul mare internațional l-a desființat pe fundașul naționalei

Florin Răducioiu a surprins după ce Radu Drăgușin a fost ales cel mai bun fotbalist român în 2023: „Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr!

Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic. Fotbalul înseamnă spectacol, goluri, driblinguri. Drăgușin nu a oferit absolut nimic”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea l-a distrus pe Florin Răducioiu după declarațiile sale: „Deplasat și total lipsit de bun gust și patriotism”

Florin Manea l-a distrus pe Florin Răducioiu la FANATIK SUPERLIGA„Sincer nici nu știam cum să comentez. Și dacă ai părerea asta nu poți s-o spui așa și să acuzi o națiune întreagă. Să vă fie rușine că l-ați votat. Adică vorbim de Bergodi, Mircea Rednic, Chiellini care l-a lăudat… Chiar toți suntem proști și numai el știe? 50.000 de oameni i-au strigat numele. 

Mi s-a părut deplasat și total lipsit de bun gust și patriotism în primul rând. Nu vreau să comentez. Am de muncă, nu de stat ca Răducioiu la televizor. E Răducioiu, dar după ce s-a lăsat? A avut performanțe? Sunt unii fotbaliști care nu au ochi la jucători.

ADVERTISEMENT

Să îl faci cioban? E o lipsă de bun gust crasă. Mi-e rușine mie de rușinea lui Răducioiu. Dur și nesimțit chiar. Îmi retrag cuvintele. Mi s-a părut deplasat, să nu zic nesimțit. Din punctul de vedere a folosit niște invective voalate.

Pe vremuri l-a forțat să semneze, că avea el o colegă impresară cu care colabora. La 16 ani, semnează că dacă nu, nu pleci la Parma sau unde voiau ei. Eu l-am dus la Juventus și au rămas cu frustrarea asta.

Cum a reacționat Radu Drăgușin după declarațiile lui Răducioiu

Florin Manea a dezvăluit și cum s-a simțit Radu Drăgușin după ce a văzut declarațiile: „Tot vedeam mesaje. Și văd de la Radu: ‘Ce are domne, Răducioiu cu mine?!’. A râs într-un fel că i s-a părut și lui deplasat că i-a fost antrenor. A mai zis o dată că nu știe cum l-a luat Juventus că nu știa să dea în minge.

E foarte dezamăgit, nu dezamăgit. E fostul lui antrenor, un idol pentru Radu. Din păcate trebuie să pui o barieră între fotbalistul Răducioiu și omul care este acum, analist TV. Astea sunt părerile dânsului”.

„Max Profețiile lui Mitică” e în fiecare luni, de la 13:30 LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook în fiecare miercuri.

Dumitru Dragomir știe care e fotbalistul român care va exploda în 2024

ADVERTISEMENT