Sport

Cel mai curajos parior vine din Râmnicu Vâlcea. A riscat pe cote uriașe, dar a făcut o avere pentru Crăciun: peste 10.000 de euro!

A avut patru doar patru meciuri pe bilet și a reușit să câștige peste 10.000 de euro. Asta pentru că toate au avut cote foarte mari. În plus, pariorul din Râmnicu Vâlcea a pus la bătaie o miză de 222 de lei.
19.12.2021 | 00:43
Cel mai curajos parior vine din Ramnicu Valcea A riscat pe cote uriase dar a facut o avere pentru Craciun peste 10000 de euro
Cel mai curajos parior vine din Râmnicu Vâlcea. A riscat pe cote uriașe, dar a făcut o avere pentru Crăciun: peste 10.000 de euro!
ADVERTISEMENT

2021 a fost anul marilor câștiguri la pariuri sportive, iar sărbătorile de iarnă au venit cu un bilet cu atât mai special. A fost jucat la Râmnicu Vâlcea și a adus peste 10.000 de euro în conturile jucătorului inspirat.

Cel mai curajos parior vine din Râmnicu Vâlcea. Cum să câștigi 10.000 de euro cu doar patru evenimente pe bilet

De doar patru meciuri a avut nevoie pariorul inspirat pentru a scoate această sumă. Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a face asemenea bilete cu super câștiguri.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe bilet a fost din prima ligă din Belgia și a avut cotă 3,85. Deși pornea cu șansa a doua, Mechelen a trecut de Gent la capătul unui meci spectaculos. S-a jucat 1 solist.

A fost 4-3 pentru Mechelen, la capătul unui meci în care oaspeții au fost de două ori în avantaj, cu 1-0 și 2-1. Mrabti și Storm au reușit câte o “dublă” fiecare și au asigurat verdele la primul meci.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună cotă de pe bilet a venit din campionatul Elveției: 4,70 pentru X la Young Boys – FC Basel

Al doilea meci de pe bilet este din Premier League. Brighton, revelația startului de sezon, o înfrunta pe Wolves. După începutul bun, gazdele traversează o perioadă complicată. Deși nici Wolves nu mai sperie, s-a jucat 2 solist. Cotă 3,30.

Victoria oaspeților a fost adusă în prelungirile primei reprize, după golul marcat de Saiss. A fost 1-0 pentru “lupi”, astfel că a fost bifat un nou meci cu o cotă excelentă.

ADVERTISEMENT

Al treilea meci de pe bilet a fost din Elveția, derby-ul dintre Young Boys și FC Basel. Două echipe care fac eforturi să țină pasul cu liderul Zurich, dar nu prea se descurcă în acest sens. S-a jucat X, la cotă 4,70.

Rezultatul final, 1-1, a fost stabilit încă din prima repriză. Gazdele au deschis scorul, dar Basel a egalat destul de repede. Cei de la Young Boys au ratat o lovitură de pedeapsă în startul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Hoffenheim a reușit o revenire spectaculoasă pe terenul lui Bayer Leverkusen și a asigurat profitul pariorului din Râmnicu Vâlcea

În fine, al patrulea meci de pe bilet a fost din Bundesliga. A fost chiar duelul care a primit Super Cota, dintre Bayer Leverkusen și Hoffenheim. S-a jucat X, la cotă 4,10.

Bayer Leverkusen a condus cu 2-o după “dubla” semnată de cehul Patrick Schick. Oaspeții au reușit o revenire miraculoasă, cu goluri marcate în minutele 80 și 83. Un bilet cu stil nu putea avea decât un finish pe măsură.

Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a face bilete cu câștiguri uriașe. Pariorul din Râmnicu Vâlcea este doar un alt exemplu elocvent.

ADVERTISEMENT