Sport

Cel mai mare concurs de penalty-uri la Cluj! Ce staruri din SuperLiga sunt așteptate

Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Ionuț Rada sau Mario Camora și-au invitat fanii la Penalty Fest, concurs ce va avea loc în Cluj între 6 și 8 octombrie.
15.09.2023 | 19:58
Cel mai mare concurs de penaltyuri la Cluj Ce staruri din SuperLiga sunt asteptate
Cel mai mare concurs de penalty-uri la Cluj! Ce staruri din SuperLiga sunt așteptate. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cluj-Napoca găzduiește cel mai mare concurs de penalty-uri din lume între 6 și 8 octombrie, iar foști și actuali jucători din SuperLiga și-au invitat fanii la eveniment. Ionuț Rada, Florin Bratu, Florin Gardoș, Damjan Djokivc, Mario Camora și Ciprian Deac le-au transmis mesaje suporterilor.

Cel mai mare concurs de penalty-uri la Cluj! Damjan Djokovic și Ciprian Deac, mesaj pentru fani

Clujul se pregătește de cel mai mare concurs de penalty-uri, iar starurile din SuperLiga le-au trimis deja invitații fanilor săi. Penalty Fest se va desfășura între 6 și 8 octombrie, iar Damjan Djokovic și Ciprian Deac sunt printre numele vocale din fotbalul românesc care și-au înștiințat suporterii despre eveniment.

ADVERTISEMENT

Penalty Fest se va desfășura într-un sistem eliminatoriu de penalty-uri 1 vs. 1, iar jucătorii de pe podium vor fi răsplătiți la finalul concursului. Fiecare concuret va trage cinci șuturi de la 11 metri și va avea șansa să apere în fața adversarului său.

În cazul unei egalități la sfârșitul rundei, câștigătorul va fi primul care marchează în cazul în care adversarul a ratat deja o lovitură de la 11 metri. La final, câștigător primei ediții va primi un premiu semnificativ, urmând ca și următoarele două locuri de pe podium să fie recompensate.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic, Florin Bratu, Ionuț Rada, Florin Gardoș, Ciprian Deac și Mario Comora și-au invitat deja fanii la Penalty Fest, iar veteranul român de la CFR Cluj anunță că va fi prezent la concurs: „Sunt Ciprian Deac și vreau să vă invit în data de șase-opt octombrie la cel mai mare concurs de penalty-uri. Voi fi și un parte din eveniment! Vin-o și tu la Penalty Fest”.

Ionuț Rada: „Am vrut ca toate aceste emoții să le aducem împreună și să le reproducem de mai multe ori”

Ionuț Rada își așteaptă colegii cu care a împărțit vestiarul în SuperLiga la Penalty Fest și își dorește ca prima ediție a concursului să aibă succes. Acesta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că își dorește ca iubitorii fotbalului să simtă emoția unui gol decisiv în cadrul evenimentului.

ADVERTISEMENT

„Este un proiect la care o să particip și eu, mă bucur că ies tot mai multe evenimente sportive, mai ales de fotbalul pe care îl iubesc. Tensiunea unui penalty este trăită și de cel de pe margine, de cel care execută și de cel care este în poartă.

Am vrut ca toate aceste emoții să le aducem împreună și să le reproducem de mai multe ori în cel mai mare concurs de executat penalty-uri. Ne dorim să ajungem în cât mai multe orașe și să aducem plăcerea de a marca un gol, poate la o miuță cu prietenii nu reușești.

ADVERTISEMENT

Poate nu ai simțit emoții când ai marcat un gol, dar cu Penalty Fest ai ocazia să te bucuri de emoția asta sau să fii trsit de uj penalty ratat. Îi aștept pe toți iubitorii de fotbal pentru că nu trebuie să fii profesionist, amator sau neamator. Am primit multe mesaje de la colegi sau foști colegi, însă acum vom vedea. Lumea se înscrie și este un lucru bun”, a spus Ionuț Rada.

ADVERTISEMENT