Sport

Cel mai tare bilet de pariuri sportive din ianuarie s-a jucat la Craiova. Golurile din prelungiri i-au adus peste 6.000 de euro!

Anul bun se cunoaște din luna ianuarie, iar 2022 se anunță cu adevărat de vis pentru un parior din Craiova. A câștigat peste 6.000 de euro cu un bilet fabulos, dar și foarte norocos.
09.01.2022 | 19:01
Cel mai tare bilet de pariuri sportive din ianuarie sa jucat la Craiova Golurile din prelungiri iau adus peste 6000 de euro
Biletul jucat la Craiova a adus un profit uriaș pentru un parior inspirat, dar și norocos. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu o miză de 100 de lei, pariorul din Craiova a obținut un profit uriaș. 31.274 de lei în total! Trebuie spus că a avut și foarte mari emoții, dar a fost salvat de câteva goluri marcate în prelungiri.

Un parior din Craiova a dat lovitura cu un bilet pe care a selectat șapte evenimente. Meciuri din Anglia, Franța și Spania

Norocul ține cu cei îndrăzneți, așa că este timpul să îți faci și tu un bilet câștigător. Și nu uita să verifici și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Te va ajuta să îți mărești șansele și profitul.

ADVERTISEMENT
Super biletul jucat de un parior inspirat din Craiova

Primele meciuri de pe biletul de la Craiova au fost din Cupa Ligii Angliei. S-a mers pe 2 solist în partidele Crewe – Rotherham și Oldham – Wigan. Cu o cotă foarte bună, 1,63, Wigan s-a distrat în acest meci. S-a impus cu 6-0.

Rotherham a avut ceva mai multe emoții, dar s-a impus în cele din urmă cu 4-2. Asta după ce gazdele au avut 1-0. Mai mult, Crewe reușise în minutul 72 să egaleze la 2. Golurile victoriei lui Rotherham au venit în minutele 82 și 90+4. Cotă 1,62.

ADVERTISEMENT

Cum a fost ajutat de cotele de tip PSF. Echipele alese de el au pierdut în cele din urmă, dar au fost în avantaj la pauză

Tot marți, dar de la ora 22:00, s-a jucat partida Lens – Lille, din Cupa Franței. S-a mers pe PSF 2, la cotă 2,50. Scorul final a după 90 de minute a fost 2-2, iar Lens s-a impus la lovituri de departajare. Dar s-a bifat cu verde pentru că Lille a condus cu 2-0 la pauză.

S-a trecut miercuri, unde primul meci a fost din Cupa Spaniei. Total goluri 3+ la Leganes – Real Sociedad. A fost 3-2 pentru basci, iar cota de 2,15 a fost bifată din minutul 60, când gazdele marcau pentru 1-2.

ADVERTISEMENT

Un alt meci bifat din Cupa Regelui a fost Eibar – Mallorca PSF 1. Deși oaspeții s-au calificat după victoria cu 2-1, “tunarii” de Spania au avut 1-0 la pauză. Verde pentru cota 2,05, după ce Eibar a deschis scorul chiar în minutul 45.

Emoții incredibile la Cartagena – Valencia. Un gol marcat în minutul 90+4 de “lilieci” a făcut verde cota 3,80 pentru 2&3+

Dar cele mai mari emoții au fost la partida Cartagena – Valencia, la care s-a jucat 2&3+ la cotă 3,80. Ambele părți ale pariurului combo au fost rezolvate de un gol marcat de “lilieci” în minutul 90+4. Golul de 1-2.

ADVERTISEMENT

În fine, ultimul meci pe bilet a fost tot din Cupa Ligii Angliei, unde s-a mers pe 1 la pauză în partida Chelsea – Tottenham. Chelsea a condus cu 2-0, scor care s-a păstrat până la finalul partidei.

Biletul de la Craiova a beneficiat și de un bonus de 10 la sută din câștig, pentru cele șapte partide alese. Bonusul putea fi și mai mare dacă se jucau mai multe meciuri cu cotă 1,25 sau mai mult. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT