Sport

Dragomir face dezvăluiri incredibile despre ce a putut face Gigi Becali: “Cel mai tare bulevard”

Dumitru Dragomir vorbește despre ultima fiță a lui Gigi Becali: un bulevard de 21 de metri lățime în interiorul cartierului rezidențial pe care îl face.
07.10.2023 | 09:30
Dragomir face dezvaluiri incredibile despre ce a putut face Gigi Becali Cel mai tare bulevard
Dumitru Dragomir, despre bulevardul pe care îl construiește Gigi Becali. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Dumitru Dragomir sunt vecini de afaceri. Cei doi construiesc blocuri în zone apropriate, iar o lucrare a lui Gigi Becali este un beneficiu și pentru fostul șef al LPF.

Gigi Becali își face un bulevard

Gigi Becali și fiica sa construiesc un cartier rezidențial în zona Pipera-Voluntari. Pentru a le oferi clienților săi o experiență cât mai bună, a decis să asfalteze un bulevard în fața blocurilor.

ADVERTISEMENT

Acesta a decis să folosească un teren de 21 de metri lățime, cu o lungime de aproape un kilometru, pentru a aranja un bulevard pentru a facilita accesul în complexul construit.

Dumitru Dragomir spune că procesul de construcție a fost unul foarte rapid. Acesta are zeci de oameni care lucrează la asfaltarea străzii.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al LPF a povestit cum un arab a săpat o groapă pe terenul lui Gigi Becali, iar acesta a venit cu acte și l-a scos de acolo, pentru a putea asfalta în continuare ceea ce este numit de Dragomir drept cel mai frumos bulevard.

Îi dau telefon acum o săptămână, nu vorbisem cu el de șase luni. I-am spus că a dat pământ să facă fata lui un drum de 21 de metri, dar beneficiem toți de el.

ADVERTISEMENT

A făcut cel mai frumos bulevard din Voluntari-Pipera, a făcut un bulevard lat de 21 de metri lățime. Și îmi spune că a luat măsuri, l-a trimis pe Vasi acolo, în două luni tot bulevardul a fost betonat. Dacă vedeți e era azi acolo.

O haită de oameni, unii dădeau pietre, alți cărau pietre, alții cu buldozere, alții cu fier, din buzunarul lui. Vasi, la ora șase de dimineață azi era pe șantier cu oamenii. Întuneric beznă. E aproape un kilometru. S-a apucat de treabă, e pe acolo cu utilaje. Un arab a luat din pământul lui și a făcut o groapă.

ADVERTISEMENT

A lăsat groapa de 25 de ani acolo, dar 20 de metri era luat din pământul lui Gigi. A venit, a zis uite bă acte, documente bă băiatule, punem pământ aici și facem bulevard pe o parte din groapa lui. Are sânge în instalație Gigi”, a spus Dumitru Dragomir, la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, despre bulevardul pe care îl construiește Gigi Becali”

ADVERTISEMENT