News

Cel puțin patru morți după ce un bărbat a deschis focul într-o piață din Georgia. Unchiul acestuia, printre victime. Video

Un bărbat a deschis focul într-o piață din Georgia, vineri în jurul prânzului, lăsând în urmă cel puțin patru morți. Printre victime se află și unchiul său.
09.02.2024 | 13:05
Cel putin patru morti dupa ce un barbat a deschis focul intro piata din Georgia Unchiul acestuia printre victime Video
Un bărbat a deschis focul într-o piață din Georgia. Cel puțin patru persoane ucise. Sursa foto: capturi X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav petrecut vineri în Georgia, acolo unde un bărbat a deschis focul într-o piață plină de cumpărători. Evenimentul s-a soldat cu mai mulți morți și un rănit.

Un bărbat a deschis focul într-o piață din Georgia. Cel puțin patru persoane ucise

Din informațiile oferite de Ministerul de Interne din Georgia, aflăm că incidentul a avut loc în orașul Rustavi, situat la aproximativ 20 de kilometri sud-est de Tbilisi, în piața ”Istanbul” din localitate.

ADVERTISEMENT

Cel puțin patru persoane au fost ucise și una a fost rănită în atacul armat din orașul georgian. Reprezentanții ministerului de la Tbilisi au oferit și informații despre identitatea atacatorului.

Polițiștii au reținut deja un bărbat de 36 de ani în acest caz. ”Un individ G.O. (n.r. cu inițialele), născut în 1988, a tras mai multe focuri de armă în piața Istanbul din oraș.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment, patru persoane au fost ucise, inclusiv unchiul acuzatului, care lucra la piață. O persoană a fost rănită – un văr al acuzatului”, se arată în comunicatul ministerului gruzin, citat de Agenția Anadolu.

Poliția din Georgia a acționat extrem de rapid în acest caz. Imediat după ce au fost anunțați, agenții au ajuns la fața locului și l-au arestat pe atacator. Persoana rănită a fost internată în spital. Deocamdată, ministerul nu a oferit detalii despre starea sa sau gravitatea rănii.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că acest grav incident ar avea la origine probleme personale între suspect și rudele sale. Se pare că bărbatul de 36 de ani ar fi deschis focul din răzbunare.

Printre cei morți sunt și persoane care nu au de-a face cu această familie. De exemplu, un șofer de taxi care s-a aflat la locul împușcăturii s-a numărat printre cei uciși, a susținut presa georgiană, citată de Anadolu.

ADVERTISEMENT

În Georgia, astfel de incidente precum cel de vineri sunt extrem de rare. Un caz similar s-a raportat în ianuarie 2023, când un militar a ucis cinci persoane și rănit altele cinci după ce a deschis focul de la balconul apartamentului său. Ulterior, el s-a sinucis.

ADVERTISEMENT