Life

Cele 4 zodii care până la sfârșitul lunii iulie 2022 vor trăi trădări neașteptate

4 zodii au parte de trădări neașteptate până la sfârșitul lunii iulie 2022. Pentru ele, luna aceasta le va arăta adevărata față a oamenilor din jurul lor.
09.07.2022 | 20:09
Cele 4 zodii care pana la sfarsitul lunii iulie 2022 vor trai tradari neasteptate
4 zodii vor avea parte de trădări în luna iulie 2022. Foto: zodiacfire.com
ADVERTISEMENT

4 zodii au un iulie 2022 destul de dur. Vin tot felul de teste, de examene ale prieteniei ori chiar ale iubirii. Pentru patru dintre nativii horoscopului european, sfârșitul lunii le va arăta ce fel de oameni au avut în jurul lor. Mulți se vor dovedi a fi Iuda!

Cele 4 zodii care vor fi trădate până la sfârșitul lunii iulie 2022

Primii care vor începe să cunoască adevărata natură a așa-zișilor prieteni sunt Gemenii. Nativii de aer vor descoperi cine și în ce scop i-a folosit la un moment dat în viață.

ADVERTISEMENT

De data asta vor acționa vehement. Nu vor mai permite nimănui să fie mințiți, să fie trași pe sfoară. Au de luat o serie de decizii mai ales din punct de vedere profesional.

Multe din sarcinile de la muncă s-ar putea schimba după ce unul sau mai mulți colegi/ prieteni vor fi nevoiți să plece din cauza lor. Așadar, au mai multă treabă pe cap!

ADVERTISEMENT

După Gemeni, îi avem pe Raci! Cu toate că luna aceasta este una destul de bună pentru ei, printre cele mai bune din an chiar, există lucruri care îi vor pune pe gânduri undeva după data de 29 iulie.

Pot intra în posesia unor informații care le schimbă complet relațiile cu persoane față de care până acum aveau un respect imens.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Balanțele, pe listă

Și Fecioarele trec prin tot felul de examene. Unele persoane le pot întinde capcane, așa că ar fi bine ca până la sfârșitul lunii iulie nativii de pământ să evite să se implice în conflictele altora. Oricât de mult cred în dreptate, nu e tocmai indicat să lupte pentru cauzele altora.

Pe lângă asta, vor afla tot felul de bârfe spuse despre ele, iar surpriza va fi să afle de la cine au pornit minciunile. Nu le va pica bine deloc.

ADVERTISEMENT

Pe listă se află și Balanțele. Nativii de aer pot suferi o trădare serioasă în dragoste sau în familie. Cineva le vinde secretele.

 

ADVERTISEMENT