Life

Cele 4 zodii care vor încheia primăvara lui 2024 în lacrimi. Astrele le atenționează!

4 zodii vor încheia primăvara lui 2024 în lacrimi. Pentru anumiți nativi, lucrurile tind să nu se așeze exact așa cum visau.
16.03.2024 | 20:24
Cele 4 zodii care vor incheia primavara lui 2024 in lacrimi Astrele le atentioneaza
4 zodii vor încheia primăvară în lacrimi, dar vor fi mai puternice. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

4 zodii vor avea ceva de pătimit primăvara asta! Vor încheia sezonul capricios cu niște lecții dure, dar pe care e bine că le au de învățat acum. Nu de alta, însă din vară lumea e doar a lor!

Cele 4 zodii care termină primăvara în lacrimi

Nu pierdem prea mult timpul, așa că începem cu cea mai puțin năpăstuită de soartă (din cele patru): zodia Leu. Leii au început anul cu tot felul de întrebări. Au remușcări, au dileme, parcă nu le convine niciodată nimic.

ADVERTISEMENT

Primăvara asta, mai ales în luna mai, vor găsi rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă. Putem zice că Leii se află într-o fază de criză existențială, iar pentru a afla cine sunt și ce vor cu adevărat vor trece sub furcile caudine.

Pe plan sentimental apar cele mai multe probleme. Ba vor să iasă dintr-o relație, ba vor să schimbe din temelii acea legătură. Luna mai va fi decisivă la capitolul amoros, indiferent dacă vorbim despre Leii căsătoriți sau în tatonare spre a ajunge la altar.

ADVERTISEMENT

A doua din cele 4 zodii care în primăvara asta au de tras sufletește este Capricornul. Pentru nativii de pământ, lucrurile tind să se aglomereze de la o zi la alta, de la o săptămână la alta, în plan profesional.

Se lovesc de prejudecăți din partea oamenilor, de uși închise din cauza caracterului lor rigid. Unii s-ar putea să scape de toată corvoada adunată în minte prin plâns. Lacrimile s-ar putea să fie binevenite, căci așa își vor trage sufletul, vor respira adânc și o vor lua de la capăt, știind, de data asta, ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Balanțele spun tot ce au pe suflet, cu orice risc

Următoarea din cele 4 zodii care au primăvara împovărată de griji și necazuri este zodia Gemeni. Gemenii sunt într-o continuă căutare a sinelui și parcă nu reușesc să afle de ce nu mai au bucuria de a trăi de altădată.

Se încarcă singuri cu sarcini inutile și pierd din vedere lucrurile mici și frumoase, momentele care înseamnă, de fapt, fericirea. Ultima, dar nu cea din urmă, este zodia Balanță. Pentru Balanțe se anunță o primăvară plină de bătălii, de momente extrem de complicate la nivel relațional.

ADVERTISEMENT

Vor pune piciorul în prag, cu riscul de a se strica niște prietenii sau colegialități ce au dăinuit în ani. Nu vor să mai accepte compromisuri de niciun tip.

 

ADVERTISEMENT