Life

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Mihai Voropchievici dă vestea supremă pentru Berbeci

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Mihai Voropchievici vine cu vestea cea mare pentru Berbeci. O fi bună sau rea? Află ce urmează!
16.03.2024 | 15:27
Horoscop rune 1824 martie 2024 Mihai Voropchievici da vestea suprema pentru Berbeci
Horoscop rune 18-24 martie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice, în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Mihai Voropchievici dă anunțurile

Runele sunt destul de darnice, dar vin și cu atenționări pentru câteva zodii. Berbecii, deschizători de drumuri, sunt niște învingători. Pentru ei, săptămâna următoare este patronată de Wunjo, așa că au baftă în tot ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă contrară Berbecului, o săptămână grea în care trebuie să dea dovadă de forță, de putere și de tărie. Astrele îi încurajează să fie puternici și rezistenți.

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Gemenii au simbolul dragostei. Ceva nou și fierbinte apare în calea lor, o dragoste nouă, pasională. Se vor bucura de ceva extrem de frumos, pe plac inimii lor.

ADVERTISEMENT

Racii se înconjoară de o aură de mister. Sunt greu de decodat, nu știm ce au în minte, ce plănuiesc, la ce se gândesc. Necunoscutul este atuul lor pentru următoarele șapte zile. Cu alte cuvinte, nu e bine să îi necăjim pe Raci cu tot felul de întrebări, să nu îi supărăm!

Leul are două opțiuni pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Leii sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă. Mutarea din serviciu nu înseamnă că abandonează actualul job. Poate fi vorba despre un salt în carieră.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o săptămână în dare clocotesc de nerăbdare. Runa le spune că tocmai răbdare trebuie să aibă, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce știu să aștepte.

Săgetătorii primesc cadouri

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Balanțele trebuie să fie foarte atente. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Se recomandă prudență în tot ce fac, în tot ce acționează. Scorpionii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru ceva mai bun.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au o săptămână în care e aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Au o perioadă de beneficii, prin cadouri.

Capricornii dialoghează mai mult, primesc mesaje, telefoane. E o săptămână mai agitată, mai ales pentru o zodie care nu vrea să fie deranjată toată ziua. Din toate mesajele, unul va fi de o importanță covârșitoare.

Horoscop rune 18-24 martie 2024. Vărsătorii sunt sub zeul Eolh. Asta înseamnă că vor fi protejați. Au protecție divină. Runa îi protejează de toate forțele malefice din Univers. Peștișorii primesc un mesaj dublu. Primul mesaj e să încrece să se relaxeze. Nu au de ce să nu fie relaxați, căci cineva foarte apropiat lor se bucură de o sănătate excelentă.

ADVERTISEMENT