Life

Cele două alimente ieftine care au ajutat-o pe Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 45 de zile. Ce a mâncat

Care sunt cele două produse accesibile la preț la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a elimina 35 de kilograme. A slăbit în doar 45 de zile.
09.03.2024 | 14:49
Cele doua alimente ieftine care au ajutato pe Nicoleta Luciu sa slabeasca 35 de kilograme in 45 de zile Ce a mancat
Care sunt cele două produse accesibile la preț la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a elimina 35 de kilograme. A slăbit în doar 45 de zile. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cele două alimente ieftine care au ajutat-o pe Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 45 de zile. Ce a mâncat fosta Miss România 1999 pentru a fi în formă maximă și pentru a avea o siluetă de invidiat la 43 de ani.

Care sunt cele două produse accesibile la preț la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a elimina 35 de kilograme. A slăbit în doar 45 de zile

Care sunt cele două produse accesibile la preț la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a elimina 35 de kilograme. A slăbit în doar 45 de zile consumând câteva alimente simple și la îndemâna tuturor persoanelor.

ADVERTISEMENT

Fosta cântăreață din trupa Laguna a dat mereu dovadă de perseverență și ambiție, mai ales când a fost vorba de felul în care arată și se prezintă în fața publicului sau celor de acasă. Vedeta are un regim foarte strict.

Potrivit cancan.ro, frumoasa șatenă consumă frecvent două produse simple pe care le are toată lumea în gospodărie. Acestea sunt supa de pui și compotul de mere, care sunt recomandate numai femeilor sănătoase.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista adoptă un regim alimentar care este compus din două etape. Nicoleta Luciu are 5 mese pe zi și o gustare care poate include batoane fitness. De asemenea, cartofii, pastele și orezul sunt complet eliminate din alimentație.

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre regimul ținut

Nicoleta Luciu a vorbit frecvent despre dietele pe care le-a ținut pentru a se menține în formă. Actrița a făcut dezvăluiri inclusiv despre regimul pe care l-a ținut vreme de 45 de zile și care a ajutat-o să slăbească 35 de kilograme.

ADVERTISEMENT

În plus, de ani buni cântăreața nu mai consumă deloc carne și produse lactate. De asemenea, vedeta a eliminat din alimentația sa cafeina, însă a început să prefere produsele vegetale pentru că vrea să fie veșnic tânără.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără. 

ADVERTISEMENT

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV, la un moment dat, scrie revista viva.ro.

ADVERTISEMENT