Frumoasa actriță din telenovela Inimă de țigan a mărturisit ce mănâncă pentru a se menține în formă. Atunci când acumulează câteva kilograme în plus, Nicoleta Luciu apelează la acest regim alimentar, însă nu recomandă abordarea lui pe termen lung.
Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, este foarte atentă atunci când vine vorba de aspectul său fizic. În ciuda faptului că este mama a patru copii, Zolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly, fosta Miss România nu uită să aibă grijă și de ea.
Nu i-a fost ușor să revină la formele de dinainte să rămână însărcinată, dezvăluind că în cazul ambelor sarcini s-a îngrășat 30-40 de kilograme, însă actrița din Inimă de țigan a reușit să facă acest lucru.
Pe lângă diferitele tratamente corporale la care a apelat, Nicoleta Luciu și-a schimbat și regimul alimentar, pentru a slăbi 5 kilograme într-o singură săptămână, însă nu recomandă ca metoda ei să fie urmată mai mult de șapte zile.
De altfel, după această perioadă, vedeta mărturisește că a combinat totul cu un stil de viață echilibrat, și chiar și după ce a slăbit a continuat să mănânce sănătos și să facă sport.
„Nu este indicat ca după sa revii la vechile obiceiuri alimentare nesănătoase”, a transmis sora Iulianei Luciu în mediul online.
Pe blogul său, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor cum a procedat și i-a sfătuit pe aceștia să scape de alimentele care ar putea reprezenta tentații din frigider.
„Supă de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă… şi doar atât! Oricând îţi este foame, mănânci supă.
Şi ceai de anason, neîndulcit. Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte”, a scris Nicoleta Luciu în articolul său.
De asemenea, vedeta a mărturisit că, uneori, a înlocuit supa cu iaurturi, precum chefir, sana, lapte bătut, combinate cu diferite fructe sau semințe.