Life

Nicoleta Luciu a dezvăluit metoda prin care a scăpat de kilogramele acumulate în sarcină. Ce a mâncat actrița

Nicoleta Luciu a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă. Vedeta are 41 de ani și este mama a patru copii, însă este mereu atentă la aspectul său fizic.
28.06.2022 | 17:28
Nicoleta Luciu a dezvaluit metoda prin care a scapat de kilogramele acumulate in sarcina Ce a mancat actrita
Nicoleta Luciu a dezvăluit cum a revenit la formele de dinainte de sarcină. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță din telenovela Inimă de țigan a mărturisit ce mănâncă pentru a se menține în formă. Atunci când acumulează câteva kilograme în plus, Nicoleta Luciu apelează la acest regim alimentar, însă nu recomandă abordarea lui pe termen lung.

Nicoleta Luciu a dezvăluit cum a scăpat de kilogramele acumulate în cele două sarcini

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, este foarte atentă atunci când vine vorba de aspectul său fizic. În ciuda faptului că este mama a patru copii, Zolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly, fosta Miss România nu uită să aibă grijă și de ea.

ADVERTISEMENT

Nu i-a fost ușor să revină la formele de dinainte să rămână însărcinată, dezvăluind că în cazul ambelor sarcini s-a îngrășat 30-40 de kilograme, însă actrița din Inimă de țigan a reușit să facă acest lucru.

Pe lângă diferitele tratamente corporale la care a apelat, Nicoleta Luciu și-a schimbat și regimul alimentar, pentru a slăbi 5 kilograme într-o singură săptămână, însă nu recomandă ca metoda ei să fie urmată mai mult de șapte zile.

ADVERTISEMENT

De altfel, după această perioadă, vedeta mărturisește că a combinat totul cu un stil de viață echilibrat, și chiar și după ce a slăbit a continuat să mănânce sănătos și să facă sport.

„Nu este indicat ca după sa revii la vechile obiceiuri alimentare nesănătoase”, a transmis sora Iulianei Luciu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe blogul său, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor cum a procedat și i-a sfătuit pe aceștia să scape de alimentele care ar putea reprezenta tentații din frigider.

„Supă de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă… şi doar atât! Oricând îţi este foame, mănânci supă.

ADVERTISEMENT

Şi ceai de anason, neîndulcit. Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte”, a scris Nicoleta Luciu în articolul său.

De asemenea, vedeta a mărturisit că, uneori, a înlocuit supa cu iaurturi, precum chefir, sana, lapte bătut, combinate cu diferite fructe sau semințe.

 

 

 

ADVERTISEMENT