Life

Cele două ingrediente banale care atrag norocul și prosperitatea în casă. Ține-le neapărat pe masa de la bucătărie

Care sunt cele două ingrediente banale ce atrag norocul și prosperitatea în casa ta. Se țin neapărat pe masa din bucătărie.
07.09.2023 | 16:48
Cele doua ingrediente banale care atrag norocul si prosperitatea in casa Tinele neaparat pe masa de la bucatarie
Ingredientele care atrag norocul în casă. Sursa foto: IdeiAmenajari.ro
ADVERTISEMENT

Cu toții ne dorim să avem noroc și prosperitate în casă, dar nu reușim întotdeauna, iar unii chiar deloc. Există, din fericire, metode prin care lucrurile se pot schimba în bine. Maeștrii în arta Feng Shui ne sugerează să apelăm la două ingrediente și să le ținem pe masa din bucătărie, neapărat.

Cele două ingrediente care ne aduc bogăția și armonia în casă

Într-o locuință, din momentul în care pătrund energiile negative, totul se dezechilibrează. Nimic din ceea ce își vor propune cei care sunt în interior nu va funcționa conform așteptărilor, iar ghinionul este mai mereu prezent în viețile lor. Cum să ai totuși noroc?

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, oamenii au căutat tot felul de metode prin care să-și păstreze casa departe de rău. Unele au legătură cu arta Feng Shui, la care apelează în general asiaticii, dar de ani buni se aplică și în întreaga lume, datorită rezultatelor rapide și eficiente.

În bucătăria noastră găsim două ingrediente care atrag abundența pe toate planurile. Sunt, iată, utile și în acest sens, nu doar pentru a găti. Se pot cumpăra din orice magazin alimentar și nu costă mult. Oricine le poate achiziționa fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele este usturoiul. Așază-l pe masa din bucătărie, deoarece va îndepărta energia negativă. Vei observa rapid cum te vei simți mai în siguranță, că ghinioanele vor dispărea, că vei zâmbi mai des și succesul va veni în viața ta cât ai clipi.

Usturoiul și scorțișoara îți aduc noroc

Pe lângă usturoi și scorțișoara este un magnet pentru noroc. Mirosul ei plăcut atrage frumosul în casă și creează o armonie plăcută. Toți membrii familiei vor fi mai destinși, vor dispărea tensiunile și inclusiv stările de sănătate rele, precum durerea de cap.

ADVERTISEMENT

În arta Feng Shui, scorțișoara este catalogată drept un simbol al banilor, al fericirii, al norocului și al protecției de boli. Ingredientul se lasă într-un recipient, pe masa din bucătărie, descoperit, sau se poate pune puțin din el într-o lumânare parfumată.

Totodată, nu ezitați să purtați cu voi un baton de scorțișoară, în portofel, în geantă, în buzunarul hainelor sau să-l ”uitați” într-un loc unde vă strângeți banii. Așa se va îmbunătăți semnificativ situația financiară și vă veți deschide afaceri prospere.

ADVERTISEMENT

Mare atenție la cum aveți grijă de cele pe care le veți primi, odată cu ”instalarea” abundenței în casă. Dacă nu le veți aprecia, veți regreta mai târziu după ele. Savurați fiecare clipă ca și când ar fi un dar foarte prețios din partea Universului!

ADVERTISEMENT
Tags: