Life

Cele două ingrediente banale care te ajută să ai un abdomen plat. Sunt perfecte pentru sănătate, le găsești în toate bucătăriile și le vei adora de acum înainte

Care sunt cele două condimente perfecte pentru un abdomen uniform. Sunt bune pentru organism și sigur le ai în bucătărie.
27.11.2023 | 16:40
Cele doua ingrediente banale care te ajuta sa ai un abdomen plat Sunt perfecte pentru sanatate le gasesti in toate bucatariile si le vei adora de acum inainte
Care sunt cele două condimente perfecte pentru un abdomen uniform. Sunt bune pentru organism și sigur le ai în bucătărie. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două ingrediente banale care te ajută să ai un abdomen plat. Sunt perfecte pentru sănătate, le găsești în toate bucătăriile și le vei adora de acum înainte. Specialiștii le recomandă pentru beneficiile pe care le au în corpul uman.

Care sunt cele două condimente perfecte pentru un abdomen uniform. Sunt bune pentru organism și sigur le ai în bucătărie

Care sunt cele două condimente perfecte pentru un abdomen uniform. Sunt bune pentru organism și sigur le ai în bucătărie, în ciuda faptului că nu sunt foarte uzuale și nu se pretează tocmai bine la preparatele tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

Experții în sănătate ne sfătuiesc să consumăm adesea turmeric, care are proprietăți antiinflamatorii și de stimulare a metabolismului. Concret, produsul ajută foarte mult digestia și poate promova senzația de sațietate.

Mai mult decât atât, contribuie la obținerea unui abdomen mai plat, fără a recurge la exerciții fizice epuizante și fără a te deplasa la sala de fitness. Potrivit shefinds.com, condimentul este recomandat de Tina Marinaccio.

ADVERTISEMENT

„Turmericul conține un compus antioxidant antiinflamator numit curcumină, care s-a demonstrat că reduce grăsimea de pe burtă. Pentru a spori absorbția, adăugați-l la alimentele cu grăsimi, cum ar fi un smoothie cu avocado sau unt de arahide.

Piperina, un alcaloid al piperului negru, îmbunătățește, de asemenea, absorbția, așa că adăugați curcuma în ouă, chili, supe și alte alimente la care ați adăuga piper negru. 

ADVERTISEMENT

Când consumați turmeric, organismul vă accelerează rata metabolică. Acest vârf al metabolismului permite corpului să ardă o cantitate mai substanțială de calorii”, spune specialistul, mai arată sursa citată anterior.

Ghimbirul, ideal pentru un abdomen plat

Tina Marinaccio susține că nu numai turmericul ajută la o pierdere rapidă în greutate, ci și un alt condiment. Ghimbirul este ideal pentru un abdomen plat, indiferent că este consumat în ceaiuri, smoothie-uri sau în diferite preparate culinare.

ADVERTISEMENT

Acest ingredient este recunoscut pentru aroma sa distinctivă, dar și pentru proprietățile medicinale, în special asupra digestiei. Compușii activi din compoziția sa, printre care se află gingerolul, pot ajuta la calmarea tractului digestiv.

De asemenea, aceștia au rolul de a reduce inflamația și de a ameliora balonarea. Mai exact, procesul de digestie devine mai eficient și în felul acesta ghimbirul contribuie la un aspect abdominal mai plat și mai plăcut.

ADVERTISEMENT