Life

Cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024. S-au făcut deja foarte multe rezervări

Cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024 sunt deja rezervare în mare parte.
08.04.2024 | 17:11
Cele doua statiuni pe care romanii le vor lua cu asalt in minivacanta de Paste 2024 Sau facut deja foarte multe rezervari
Cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care sunt cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024? S-au făcut deja foarte multe rezervări, iar cei care ajung aici se vor bucura de o mulțime de surprize.

Cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024

Românii se pregătesc deja pentru minivacanța de Paște 2024. Aceștia vor avea mai multe zile libere, astfel că își pot organiza un sejur întreg, oriunde doresc în țară. Se pare însă că unele zone sunt mult mai dorite decât altele.

ADVERTISEMENT

Există două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024. S-au făcut o mulțime de rezervări aici și chiar nu e de mirare, având în vedere că vremea deja s-a încălzit.

Dacă în perioada verii, Mamaia era destul de evitată de români, având în vedere plajele, dar și prețurile destul de piperate, iată că în minivacanța de Paște 2024, unele persoane și-au schimbat preferințele.

ADVERTISEMENT

O mulțime de români au făcut deja rezervările

Care sunt, deci, cele două stațiuni pe care românii le vor lua cu asalt în minivacanța de Paște 2024? Mamaia și Vama Veche. Și nu sunt singurele. Se pare că o mulțime de persoane vin și la Eforie anul acesta.

Corina Martin, Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, a confirmat acest lucru. De altfel ea a amintit că în general, de 1 mai, Mamaia, dar și Vama Veche sunt unele dintre destinațiile adorate de români.

ADVERTISEMENT

Iar cei care ajung în aceste stațiuni în minivacanța de Paște se vor bucura de o mulțime de evenimente. Astfel, cel mai probabil, timpul petrecut departe de casă va fi cu adevărat unul plăcut pentru turiști.

„Avem un top al vânzărilor care plasează stațiunea Mamaia, desigur, pe primul loc, evident, urmată de Eforie, dar și de Vama Veche. Întotdeauna, de fapt, Mamaia și Vama Veche sunt două destinații vedetă și așa se face că sunt foarte multe rezervări.

ADVERTISEMENT

Am și lansat lista evenimentelor, multe evenimente, pregătite pentru 1 mai pe litoral, în stațiunea Mamaia mai ales. Asta înseamnă că oferim publicului larg și turiștilor și vizitatorilor, toate motivele de a alege Litoralul românesc pentru 1 mai, sau, de ce nu, pentru un 1 mai prelungit”, a spus Corina Martin.

ADVERTISEMENT