Fotbal intern

Forța și frumusețea fotbalului cu și pentru români. Cele mai frumoase imagini în GALERIE FOTO

05.04.2020 | 14:04
imagini cu și despre fotbal la români. Suporteri la EURO 2016
ADVERTISEMENT

Site-ul FRF continuă să vină cu totul felul de inițiative, pentru a menține cât de cât treaz interesul românilor pentru sportul rege chiar și în aceste zile în care o țară întreagă e nevoită să se refugieze între pereții locuințelor de pericolul COVID 19.

Cele mai frumoase imagini cu și despre fotbal la români

Dacă până acum am avut parte de analize sau interviuri legate de jucătorii românicare activează în străinătate de această dată suntem invitați să pătrundem în lumea fascinantă a imaginilor.

ADVERTISEMENT

O galerie foto cu cele mai frumoase și mai sugestive momente desprinse pe pelicula aparatului foto este oferită fanilor sportului rege.

Să ne reamintim cu suporterii de EURO 2016

Sunt prezentate imagini extrem de sugestive și de bine realizate începând cronologic de la ultimul turneu de Euro, în 2016, la care tricolorii au fost prezenți.

ADVERTISEMENT

În prim plan apar însă suporterii, cei fără de care toți fotbaliștii susțin la unison că nici un meci nu mai are farmec, părând mai degrabă un banal antrenament, oricât de important ar fi el.

Fotbalul feminin este tot mai prezent și la noi

Nu lipsesc nici imaginile care să ne facă să înțelegem că, vrem nu vrem, suntem mai mult sau mai puțin misogini, dar e din ce în ce mai prezent ca impact și fotbalul feminin.

ADVERTISEMENT

Și nu numai fotbalul feminin, ci și prezența sexului frumos în categoria selectivă a arbitrajului, prezența femeilor alături de bărbați fiind de acum obișnuită și la nivel internațional.

Incursiune în lumea grădinițelor și a satelor

Suntem chemați și în lumea celor mici, prin proiectul FRF la grădinițe sau în cea a satului care are timp și să bată mingea și uneori o face chiar bine.

ADVERTISEMENT

Și nu în ultimul rând ni se sugestionează că nu e departea ziua în care și la naționala mare vom avea primul jucător străin naturalizat, după modelul de succes de la naționala de futsal a României.

ADVERTISEMENT