Life

Cele mai frumoase mesaje de 1 iunie. Ce să le spui celor mici de Ziua Copilului

Cele mai frumoase mesaje de 1 iunie. Transmite-le un gând frumos celor mici de Ziua Copilului. Există numeroase felicitări pentru care poți opta.
01.06.2023 | 08:00
Cele mai frumoase mesaje de 1 iunie Ce sa le spui celor mici de Ziua Copilului
Cele mai frumoase mesaje de 1 iunie. Sursă foto: coe.int
ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase mesaje de 1 iunie. Transmite-le un gând frumos celor mici de Ziua Copilului, într-un mod clasic. Fie că este vorba despre copilul tău, nepotul, sau copilul unui prieten, există numeroase mesaje pentru care poți opta.

Mesaje de 1 iunie 2023 pentru copilul tău

A venit 1 iunie, Ziua Națională a Copilului. Astăzi, angajații de la stat se bucură de o zi liberă. De asemenea, cei mici la rândul lor se bucură de numeroase activități gratuite în cele mai multe orașe din țară.

ADVERTISEMENT

Iar dacă vrei să le faci ziua mai frumoasă, le poți transmite niște mesaje de 1 iunie pe măsură. Mai jos îți prezentăm cele mai emoționante mesaje de 1 iunie pentru copilul tău. Indiferent de vârstă, acesta va fi mai mult decât încântat să le primească.

 • ”Nu uita, copilăria este cardul pe care viața ni-l oferă. Bucură-te de ea atât cât poți. La mulți ani de 1 iunie”. 
 • ”1 iunie este ziua ta, dar și a tuturor copiilor. Să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să crești frumos și să te bucuri de ce ai. La mulți ani!”
 • ”Copilăria este vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. La mulți ani de 1 iunie”. 
 • ”Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu drag și ne rugăm ca toate visurile pe care le ai să devină realitate. La mulți ani!”.
 • ”La Mulţi ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, dar și noroc cât cuprinde. Să realizezi tot cei ce îți propui iar fiecare vis să se îndeplinească”. 
ADVERTISEMENT

Felicitări de 1 iunie pentru nepoţi

Iar dacă vrei să le transmiți niște mesaje de 1 iunie nepoților tăi, sau copiilor prietenilor tăi, există de asemenea mai multe urări celebre. Orice părinte, dar și copil se va bucura să le audă în această zi specială.

 • ”La mulți ani copiilor, dar și părinților! Să vă bucurați unii de alții și să fiți fericiți. La mulți ani de 1 iunie”.
 • ”Nu uitați să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină. Doar așa, viața voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!
 • ”La Mulţi Ani de 1 iunie! Sa creşti mare, sănătos și nu uita să fii fericit alături de părinții tăi, care te iubesc enorm”. 
 • ”Copilăria este un zâmbet, un vis, dar și o mare bucurie. Nu uita să te bucuri de ea în fiecare zi. La mulți ani de 1 iunie!”. 
 • Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilule drag, ai schimbat viața tuturor. La mulți ani!
ADVERTISEMENT

Urări de Ziua Copilului pentru copiii prietenilor tăi

Alte mesaje de 1 iunie pot fi transmise către copiii prietenilor tăi. Atât ei cât și cei mici se vor bucura să audă un gând bun din partea ta de Ziua Națională a Copilului.

 • ”Îți doresc ca viața să îți aducă aducă numai bucurii, atât ție cât și părinților săi, iar norocul să-ţi fie prieten nedespărţit. La mulţi ani!
 • ”Trăiești cea mai dulce perioadă din viața oricui. Îți doresc o zi a copilului fericită în care să te bucuri de cei care ți-au dat viață. La mulți ani de 1 iunie”. 
 • ”Să facem din această lume un loc sigur și plăcut pentru copiii noștri. Merită tot din partea noastră. La mulți ani de Ziua Copilului!
 • ”Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viața fără griji asemenea unui copil. La mulți ani întregii familii de 1 iunie!”.
 • La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.
 • La Mulţi ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, iar norocul să fie de partea ta. Ghinionul să te ocolească, iar visurile să ți se împlinească!
ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși