Life

Cele mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi în vacanță în luna septembrie. Sunt din ce în ce mai populare printre turiști

Cele mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi. Dacă vrei o vacanță în septembrie, sunt perfecte pentru tine, fiind și aproape!
20.08.2023 | 17:24
Cele mai spectaculoase orase mici in care trebuie sa mergi in vacanta in luna septembrie Sunt din ce in ce mai populare printre turisti
Cele mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi în vacanță. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cele mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi în vacanță în luna septembrie. Sunt chiar la noi în țară, așa că nu ai o călătorie prea lungă de făcut.

Cele mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi în vacanță

Sunt chiar la noi în țară, așa că de ce nu ai alege să le vezi? Spre exemplu, unul dintre ele este Sighișoara.

ADVERTISEMENT

Sighișoara are unul dintre cele mai bine conservate centre istorice medievale din Europa. Străzile înguste, casele colorate, clădirile de epocă și fortificațiile bine păstrate te vor transporta înapoi în timp, oferind o experiență autentică și captivantă.

Cetatea orașului, înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, este unul dintre cele mai importante obiective turistice.

ADVERTISEMENT

Gura Humorului este o destinație turistică situată în nordul României, în regiunea Bucovina. Gura Humorului este înconjurată de peisaje pitorești, munți și păduri.

Este un punct de plecare excelent pentru excursii în Munții Carpați și pentru explorarea zonelor de frumusețe naturală. Și acesta este un oraș mic spectaculos în care ar trebui să mergi în vacanță!

ADVERTISEMENT

Ce alte orașe mici merită să vezi

Turda este un oraș situat în județul Cluj și este cunoscut pentru frumusețea sa naturală, dar și pentru atractiile turistice interesante.

Una dintre cele mai cunoscute atracții din Turda este Salina Turda, o fostă mină de sare transformată într-un complex turistic unic în lume. Aici vin turiști de peste tot din lume! Tot aici se află și Castelul Banffy.

ADVERTISEMENT

Și Orșova este unul mai spectaculoase orașe mici în care trebuie să mergi în vacanță în luna septembrie. Acesta este situat pe malul stâng al fluviului Dunărea, așa că peisajele sunt de vis!

Datorită amplasării sale pe malul Dunării, Orșova este un important port fluvial. Poți să te plimbi pe faleza orașului sau să iei o croazieră pe Dunăre pentru a admira peisajele frumoase.

ADVERTISEMENT