Life

Cele trei obiecte care îți pot crea mari probleme în aeroport. Mulți români le au în bagaj, în special de sărbători

Care sunt cele trei lucruri pentru care ești oprit de securitatea din aeroport. Multe persoane le transportă, mai ales de sărbători.
11.12.2023 | 17:21
Cele trei obiecte care iti pot crea mari probleme in aeroport Multi romani le au in bagaj in special de sarbatori
Care sunt cele trei lucruri pentru care ești oprit de securitatea din aeroport. Multe persoane le transportă, mai ales de sărbători. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cele trei obiecte care îți pot crea mari probleme în aeroport. Mulți români le au în bagaj, în special de sărbători. Lista cu lucrurile interzise însă una lungă, însă de această dată ne vom rezuma la cele pe care obișnuiesc oamenii să le ia dintr-o călătorie.

Care sunt cele trei lucruri pentru care ești oprit de securitatea din aeroport. Multe persoane le transportă, mai ales de sărbători

Care sunt cele trei lucruri pentru care ești oprit de securitatea din aeroport. Multe persoane le transportă, mai ales de sărbători când pleacă sau se întorc de la rudele aflate în străinătate sau pur și simplu, dintr-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Primul obiect care nu are ce căuta în bagaj este celebrul glob de zăpadă, care ne trimite instant cu gândul la Crăciun. Foarte multe companii aeriene nu sunt de acord cu acesta din cauza lichidului pe care îl conține în interior.

Acest lucru este valabil pentru că nicio firmă cu poate spune cu exactitate care este cantitatea de lichid din compoziție. Se știe foarte clar că persoanele care zboară cu avionul nu au voie să aibă mai mult de 100 ml asupra lor, fie că este vorba de șampon sau parfum.

ADVERTISEMENT

Vinul și șampania intră în aceeași categorie. Potrivit The Sun, această regulă va fi eliminată pe unele aeroporturi din Marea Britanie în perioada sărbătorilor de iarnă, dar în restul anului călătorii tot trebuie să respecte aceste restricții.

„În timpul sezonului festiv, când spiritele sunt mari, este ușor să uiți că regulile obișnuite se aplică atunci când zbori. Globuri de zăpadă nu pot fi transportate în geanta de mână”, a transmis compania British Airways, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Ce nu ai voie să ai în bagaj în perioada Crăciunului

Al doilea obiect care nu are ce căuta în bagajele călătorilor în perioada Crăciunului este unul banal, dar care le poate da bătăi de cap în aeroport. Securitatea nu îi va lăsa să se îmbarce în avion dacă au cadouri ambalate.

Cel mai probabil personalul de la securitate le va deschide pentru a vedea ce se află în interior și asta înseamnă că vei pierde foarte mult timp. În plus, vei fi nevoit să le mai împachetezi încă o dată înainte de a le oferi celor dragi.

ADVERTISEMENT

Biscuții delicioși și savuroși cu forme de Crăciun sunt, de asemenea, interziși în bagajele de mână. Dulciurile care au fost achiziționate din altă parte decât duty-free-uri îți pot cauza probleme într-un aeroport.

ADVERTISEMENT
Tags: