Life

Celebrul Mircea Bravo din Cluj este în doliu. Anunțul trist făcut pe internet

12.03.2021 | 16:28
Celebrul Mircea Bravo din Cluj este in doliu Anuntul trist facut pe internet
Comediantul Mircea Bravo este în doliu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul comediant Mircea Bravo din Cluj, ale cărui videoclipuri împânzesc rețelele de socializare, este în doliu. Nea Sandu, omul care a apărut în pastilele sale pline de umor s-a stins din viață.

Moartea bătrânelului cunoscut în mediul virtual ca Badea Alexandru i-a întristat pe români, anunțul morții făcut de Mircea Bravo având mii de reacții pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În mai puțin de o oră, vestea că a murit a ajuns la peste 75.000 de români, textul pe care l-a scris Mircea fiind unul de-a dreptul emoționant.

Mircea Bravo este în doliu

„DRUM LIN, DOMNU’ SANDU! Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume și credem că și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se în pace!”, a scris Mircea Bravo pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo este un tânăr originar din Beclean, ale căror episoade care ironizează situații ale vieții de zi cu zi fac deliciul românilor. Tânărul în vârstă de 34 de ani nu s-a dedicat dintotdeauna actoriei.

mircea bravo
Mircea Bravo a anunțat pe Facebook moartea lui nea Sandu

Sketch-urile actorului sunt virale

Bărbatul a terminat Facultatea de Drept, însă nu a mai ajuns să fie membru în Barou, căci a luat-o pe altă cale, cea a comediei, care i-a adus de altfel faimă și bani.

ADVERTISEMENT

Pentru o parte din sketch-urile sale a colaborat chiar cu actori cunoscuți, videoclipurile amuzante ajungând mai ales la inimile ardelenilor, căci Mircea vorbește pe limba lor, ezpunând tot felul de situații pe care doar aceștia le pot înțelege, specifice zonei.

Mircea Bravo a luat în serios această meserie din anul 2014, atunci când numele său a devenit tot mai popular în special pe Facebook și Youtube, iar în timp a devenit o adevărată vedetă în România.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei care apăreau în videoclipurile sale a fost nea Sandu, cel a cărui moarte o regretă astăzi cu toții.

 

ADVERTISEMENT