Life

Aline, filmul inspirat de Celine Dion, criticat de familia vedetei: ”Nu recunosc rădăcinile noastre”

Celine Dion este protagonista unui nou film despre viața și cariera de peste 30 de ani pe scena muzicală, dar familia nu este de acord cu unele scene din producție.
26.11.2021 | 16:35
Aline filmul inspirat de Celine Dion criticat de familia vedetei Nu recunosc radacinile noastre
Filmul inspirat de viața lui Celine Dion, criticat de familia artistei. Ce au declarat aceștia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Aline”, filmul inspirat din existența îndrăgitei cântărețe, a fost aspru criticat de familia vedetei. Fratele și sora artistei susțin că unele scene sunt complet exagerate.

Rudele faimoasei soliste din Quebec sunt de părere că producția scoate la iveală lucruri care nu s-au întâmplat în realitate în viața artistei.

ADVERTISEMENT

Declarațiile au fost făcut înainte de lansarea filmului în cinematografele din Canada, după ce recent a avut premiera în Franța și a avut un mare succes.

Filmul inspirat de viața lui Celine Dion, criticat de familia artistei. Ce au declarat aceștia

„Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre. Unele scene merg prea departe. 

ADVERTISEMENT

Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.red.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi”, a declarat Claudette Dion, sora vedetei, într-un show popular al televiziunii Noovo din Quebec, notează okmagazine.ro.

De aceeași părere este și fratele lui Celine Dion, Michel, care i-a fost aproape ca director de scenă timp de 30 de ani. Bărbatul crede că pelicula nu reușește să atragă atenția asupra lucrurilor importante.

ADVERTISEMENT

„Filmul pe care l-am văzut, eu şi Claudette, nu este tocmai ceea ce ne aşteptam”, a completat Michel Dion, în aceeași emisiune.

Cei doi frați au criticat pelicula regizată de Valerie Lemericier pentru „umorul care îşi ratează ţinta”. Filmul spune povestea lui Aline Dieu, o cântăreață din Quebec care ajunge un star internațional datorită calităților vocale extraordinare.

ADVERTISEMENT

Celine Dion, documentar despre viața și cariera muzicală

Producția în cauză nu a primit acordul din partea solistei în vârstă de 53 de ani, care are de gând să scoată pe piață un documentar care să exprime foarte clar viața și cariera artistică.

„E oficial! Începem să lucrăm la documentarul meu oficial, unul care este foarte personal și care va arăta tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o niciodată. 

Întodeauna am fost ca o carte deschisă cu fanii mei, iar cu ajutorul creativității și sensibilității ei (a regizoarei- n.r.), cred că Irene va fi capabilă să le arate tuturor ceva ce nu au mai văzut.

Știu că îmi va spune povestea în cea mai onestă manieră”, a dezvăluit Celine Dion în urmă cu numai câteva luni, pe Instagram.

Regizoarea documentarului este Irene Taylor care este extrem de încântată de oportunitatea primită și abia așteaptă să parcurgă această călătorie cu legendara cântăreață.

ADVERTISEMENT
Tags: