Life

Céline Dion, mesaj emoționant după diagnosticul drastic care i-a pus cariera pe pauză!

Céline Dion trece printr-o grea încercare după ce a aflat că suferă de o afecțiune neurologică rară. Superstarul trasmite un prim mesaj după ce și-a anulat toate concertele.
26.12.2022 | 13:54
Celine Dion mesaj emotionant dupa diagnosticul drastic care ia pus cariera pe pauza
Celine Dion, mesaj emoționant după diagnosticul drastic care i-a pus cariera pe pauză! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Céline Dion la doar 54 de ani și-a anunțat fanii în urmă cu doar câteva zile că va fi nevoită să-și pună cariera pe pauză după ce a a primit un diagnostic crunt – tulburarea neurologică foarte rară. Superstarul a revenit cu primul ei mesaj video de când şi-a anunţat retragerea pentru o perioadă momentan necunoscută.

Céline Dion, mesaj emoționant după retragerea subită

Cunoscută în întreaga lume datorită pieselor ”I’m Alive”, ”A New Day Has Come” și a multor alte hituri, Céline Dion își ține următorii de pe social media la curent cu starea ei de sănătate, după ce pe pe 8 decembrie i-a informat că se confruntă cu probleme semnificative de sănătate, ”tulburări neurologice rare” care provoacă ”spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

ADVERTISEMENT

Cu zâmbetul pe buze, dar cu ochii plini de emoție, superstarul a postat pe Instagram un video în care le transmite public urările pentru sărbătorile de iarnă.

Sărbători fericit tuturor” sunt primele cuvinte din mesajul celebrei artiste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

În cadrul aceluiași video Céline Dion le urează fanilor, ”mai presus de toate, multă sănătate”, în contextul în care ea însăşi are probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vă doresc dragoste, fericire şi, mai presus de toate, multă sănătate”, mai transmite celebra interpretă.

Céline Dion, mesaj în lacrimi pentru iubitorii muzicii ei

Céline Dion a fost nevoită să i-a o pauză pe plan profesional după ce a primit un diagnostic rar, sindromul femeii rigide. Superstarul și-a anulat toate evenimentele programate din turneului ”Courage” început în 2020.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a mărturisea Céline Dion în urmă cu doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale”

De asemenea, aceasta continuă spunând ce presupune afecțiune și cum i-a schimbat ei toate aspectele vieții de la locomoție, până la corzile vocale care nu-i mai permit să cânte așa cum a făcut-o în toți anii carierei.

Deși de abia învățăm despre această boală rară, acum înțelegem ce îmi cauzează toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi.

Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa.

Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi  pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea.

Trebuie ca în acest moment să mă concentrez pe sănătatea mea și am speranța că sunt pe drumul spre a mă recupera. Aveți grijă de voi, fiți bine, vă iubesc atât de mult și sper din tot sufletul să vă pot vedea din nou curând”, a completat Celine Dion în clipul postat pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: