News

Ceresit iese la atac cu… „Messi” și „Ronaldo”! Aparatele Aero 360º, „Baloanele de Aur” în controlul umidității, într-o ofertă unică Ceresit!

12.12.2019 | 08:00
Ceresit iese la atac cu Messi si Ronaldo Aparatele Aero 360o Baloanele de Aur in controlul umiditatii intro oferta unica Ceresit
ADVERTISEMENT

Messi a cucerit al șaselea Balon de Aur și l-a pus pe jar pe portughezul Cristiano Ronaldo, rămas „numai” cu cinci… Avantajul luat de starul argentinian nu ar fi fost posibil fără supercondiții de pregătire, dar și de viață privată. Iar condițiile unui trai la nivel de… Liga Campionilor nu le poți avea fără un control strict al umidității mediului în care trăiești zi de zi. Aparatele Ceresit 360º sunt… precum „Messi” și „Ronaldo” în domeniul lor!

Ceresit iese la atac cu… „Messi” și „Ronaldo”! Aparatele Aero 360º, „Baloanele de Aur” în controlul umidității, într-o ofertă unică Ceresit!

Absorbantul de umiditate Ceresit Aero 360º este cea mai bună soluție pentru controlul umidității, deoarece „înghite” excesul de umiditate din aer, creând un climat foarte sănătos. 

ADVERTISEMENT

Acest sistem funcționează cu o remarcabilă tabletă de rezervă Ceresit Aero 360º, care durează cca 3 luni într-o încăpere de 20 m². Excesul de umiditate este apoi transformat într-o soluție sărată, care se acumulează în rezervorul aparatului. Tableta Ceresit Aero 360º își reduce volumul treptat în urmă procesului de absorbție a umidității, până când este dizolvată complet!

Sistemul Ceresit Aero 360° are la bază un principiu fizic – cu cât tableta are contact mai mare cu aerul, cu atât este mai mare puterea de absorbție. Aparatul aerodinamic are un tunel de aer 360° ce face posibilă circulația aerului peste tot în jurul și prin tableta suspendată.

ADVERTISEMENT

Cristale active pentru o absorbție superioară a umidității

Tableta Ceresit Aero 360° ultraabsorbantă are cristale active pentru o absorbție superioară a umidității. Forma îmbunătățită, cu denivelări, și orificiul central pentru o suprafață mărită și contact mai mare cu aerul, ridică semnificativ performanțele. Eficiența e astfel mai mare cu până la 40%, comparativ cu un sistem Henkel standard.

Absorbantul de umiditate Ceresit Aero 360º este silențios – folosește un proces natural ce nu necesită surse de energie (baterii sau energie electrică). Nu afectează mediul și e convenabil, fiindcă nu există pungi sau cartușe consumate ce trebuie aruncate.

ADVERTISEMENT

Dacă l-ați pus pe „Messi” Aero 360° în dormitor, folosiți-l pe „Ronaldo” Aero 360° Baie în mediul în care faceți duș

Pentru toate rutinele de igienă cum ar fi dușul, baia și spălarea, apa se află mereu în jur și este eliberată în aerul înconjurător, ceea ce mărește nivelul de umiditate din baie. Mai ales îmbăierea și dușul cu o utilizare generoasă a apei calde și a aburului care rezultă automat conduc la creșteri puternice de temperatură și explozii de umiditate. Băile sunt adesea mici și cu ventilație limitată, excesul de umiditate este reținut, creând disconfort. Aceste condiții fac din baie cea mai ridicată zonă de umiditate din casă.

Noul absorbant pentru baie Aero 360° este soluția eficientă pentru a absorbi excesul de umiditate. Designul său distinctiv creează un flux holistic și puternic de aer. Liniile largi ale orificiului de admisie a aerului deasupra dispozitivului sporesc suplimentar performanța sistemului. Rezultatul: urechea de aer de absorbție ultra-absorbantă Aero 360° are o expunere sporită la aer, ceea ce duce la o absorbție puternică a umezelii, pentru a reduce eficient nivelul ridicat de umiditate din baie. Prima picătură este vizibilă în 6 ore*.

ADVERTISEMENT

Designul său compact și discret se amestecă perfect în atmosfera băii și îl transformă într-un element de design „camuflat” în baia dvs.

Sistemul pentru Baie Aero 360° funcționează cu tableta Aero 360°, care durează aproximativ 2 luni într-o baie de 10 m²*. Excesul de umiditate este apoi transformat într-o soluție salină, care se colectează în rezervorul dispozitivului. Tableta Aero 360° își reduce treptat volumul datorită procesului de absorbție a umezelii până când este complet dizolvată!

ADVERTISEMENT