News

Certificatul verde, motiv de bătaie într-un mall din Cluj. Un client și un paznic și-au împărțit pumni și picioare

Un client și un paznic și-au împărțit pumni și picioare într-un mall din Cluj. Se pare că certificatul verde a fost motivul acestui conflict fizic.
21.10.2021 | 23:53
Certificatul verde motiv de bataie intrun mall din Cluj Un client si un paznic siau impartit pumni si picioare
ADVERTISEMENT

S-au încins spiritele joi seara într-un cunoscut mall din Cluj-Napoca. Un bărbat a vrut să intre în zona de restaurante, însă nu a prezentat certificatul verde Covid.

La un moment dat, acesta a devenit agresiv și a lovit un agent de securitate din zonă.

Acesta din urmă nu s-a dovedit deloc mai slab. După ce a căzut la podea, paznicul s-a ridicat și a început să-l lovească pe scandalagiu, fiind ajutat de un alt bărbat aflat în incinta spațiului comercial.

ADVERTISEMENT

Bătaie într-un mall din Cluj din cauza certificatului verde. Un tânăr a refuzat să arate certificatul verde

Martorii incidentului spun că de vină pentru acest conflict a fost clientul. Acesta ar fi devenit recalcitrant în momentul în care, pentru a intra în zona food court, i s-ar fi cerut să prezinte certificatul verde Covid.

”Era în zona food court, la intrare în food court. Băiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre.

ADVERTISEMENT

A venit un paznic de la PP Protect și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie”, a declarat un martor, conform ObservatorNews.

După ce a fost înștiințată de această bătaie, Poliția județului Cluj a demaraj deja verificări, chiar dacă incidentul nu a fost raportat prin 112.

ADVERTISEMENT

Certificatul verde Covid, impus de luni în majoritatea activităților

Începând de luni, 25 octombrie, lucrurile se complică pentru românii care nu beneficiază de certificat verde digital Covid.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni. Una dintre ele vizează certificatul verde, care va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților.

ADVERTISEMENT

”În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții”, a anunțat șeful statului, într-o declarație făcută la Palatul Cotroceni.

Tot de la începutul săptămânii viitoare, la nivel național va fi interzisă organizarea nunților și a altor evenimente private. Președintele Klaus Iohannis a mai anunțat de asemenea că masca de protecție va redeveni obligatorie în toate spațiile, nu doar interioare, ci și exterioare.

ADVERTISEMENT