Life

Cezar Ouatu, despre planurile de nuntă cu Raluca Jurca. Ce spune artistul despre copii

Cezar Ouatu (41 de ani) și Raluca Jurca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai puțin de un an, dar deja sunt pregătiți să facă următorul pas, și anume nunta.
23.11.2021 | 16:01
Cezar Ouatu despre planurile de nunta cu Raluca Jurca Ce spune artistul despre copii
Cezar Ouatu și Raluca Jurca, detalii despre nuntă și copii: ”Vreau un moștenitor”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpretul de operă simte că actuala parteneră de viață este sufletul său pereche, de aici și gândurile care merg spre semnarea actelor de căsătorie.

Cunoscutul artist și tânăra originară din Alba Iulia nu s-au logodit până în momentul de față, dar asta nu înseamnă că discuțiile despre nuntă nu există.

ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu susține că este pregătit să se îndrepte spre altar, frumoasa tânără fiind de aceeași părere. Cu siguranță, lucrurile sunt pe calea cea bună pentru ei.

Cezar Ouatu și Raluca Jurca, detalii despre nuntă și copii: ”Vreau un moștenitor”

„Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai mult decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și mă împlinește sufletește. 

ADVERTISEMENT

Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional”, a declarat Cezar Ouatu într-o emisiune de la Antena Stars.

Și pentru că lucrurile par să decurgă foarte firesc între cei doi îndrăgostiți, fostul concurent de la Ferma spune că este pregătit să devină tată.

ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu, pregătit să devină tată. Ce a declarat artistul

Mai mult decât atât, vedeta știe deja ce vrea de la partenera sa de viață, care este mai mică decât el cu 19 ani. Tenorul vrea să aibă un „moștenitor”.

„Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă văd tată alături de această femeie. Ne dorim foarte mult. Este un om simplu, e o artă să găsești simplitatea într-un om. Este ideală. 

ADVERTISEMENT

Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă. Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil.

Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie, îmi doresc foarte mult, acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre.

Eu sunt un visător, un boem, un idealist și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți”, a mai adăugat Cezar Ouatu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT