Sport

Sold-out în timp record la derby-ul local CFR Cluj – ”U”. Toate biletele puse la dispoziția oaspeților s-au vândut. Update

CFR Cluj primește vizita rivalilor de la ”U” în etapa care închide sezonul regulat din SuperLigă. Toate biletele puse la dispoziția oaspeților s-au vândut.
08.03.2023 | 15:45
Soldout in timp record la derbyul local CFR Cluj  U Toate biletele puse la dispozitia oaspetilor sau vandut Update
Decizia luată de organizatori înaintea derby-ului CFR Cluj - ”U” Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
08-03-2023
13:53

Biletele puse la dispoziția „șepcilor roșii” pentru derby-ul CFR Cluj - ”U” s-au epuizat în timp record

CFR Cluj a luat hotărârea de a la acorda suporterilor echipei oaspete, în cazul de față ”U” Cluj, 3.000 de bilete, adică 14% din capacitatea totală a stadionului din Gruia, pentru derby-ul programat, luni, 13 martie, ora 20:30. 

Ulterior, printr-un anunț pe pagina oficială de Facebook, ”U” Cluj a precizat că toate biletele alocate suporterilor „șepcilor roșii” au fost epuizate în doar două ore. Fanii echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău își vor ocupa locul la meciul împotriva rivalei locale CFR Cluj fie în Peluza Oaspeți, fie în cele patru sectoare de la Tribuna 2. 

CFR Cluj – ”U” Cluj este ultimul derby al sezonului regulat din SuperLigă. Campioana României primește vizita celor de la ”U” Cluj, echipă aflată într-o formă excelentă, luni, 13 martie, de la ora 20:30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Organizatorii din Gruia au anunțat că vor pune la dispoziție „șepcilor roșii” nu mai puțin de 3.000 de bilete.

Decizia luată de organizatori înaintea derby-ului CFR Cluj – ”U” Cluj

CFR Cluj nu a profitat de „mâna de ajutor” pe care rivalii de la ”U” Cluj i-au dat-o campioanei României în etapa precedentă. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a învins-o pe teren propriu pe Farul, scor 2-0, însă echipa lui Dan Petrescu a remizat cu Sepsi, scor 2-2 și a ratat șansa de a urca pe prima poziție.

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu ”U” Cluj, iar atmosfera de pe stadionul din Gruia se anunță a fi una entuziasmantă. Totuși, ultima decizie venită din partea clubului finanțat de Neluțu Varga ar putea aduce pacea între cele două rivale.

Potrivit regulamentului, echipa gazdă este obligată să ofere cel puțin 5% din capacitatea totală a arenei suporterilor echipei oaspete. Însă campioana României le oferă suporterilor celor de la ”U” Cluj nu mai puțin de 3.000 de bilete, ceea ce înseamnă 14% din capacitatea totală a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, care are puțin peste 22.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Gruia ar putea fi plin la derby-ul CFR – ”U” Cluj

Astfel, CFR Cluj ar putea evolua cu casa închisă și la meciul cu ”U” Cluj, în condițiile în care pentru returul cu Lazio din Conference League au fost epuizate toate biletele. Decizia acordării biletelor către suporterii „șepcilor roșii” a fost anunțată printr-un comunicat oficial.

„Gruia este Alb Vișinie și asta trebuie să fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca și pentru fiecare suporter de fotbal ardelean. Împreună cu conducerea clubului am decis ca 3000 de locuri din capacitatea stadionului să fie dată rivalilor noștri pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosferă frumoasă demnă de un oraș ca și Clujul.

ADVERTISEMENT

Respectul însă trebuie să fie de ambele părți așa că nu vom tolera suporteri “albi-negri” în Gruia înafara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune.

„Încurajăm suporterii să umple stadionul”

La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani, iar persoanele ostentative si de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul in fața nimănui. Încurajăm suporterii clujeni să umple stadionul, să ne bucurăm de o atmosferă nemaipomenită, dar cu bun simț și respect.

ADVERTISEMENT

Dacă oficialii Universității își doresc război intre clujeni (prin limbajul sfidător și ostentativ), asta vor primi”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj. Totodată, organizatorii partidei au anunțat că biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 8 martie.

Prețuri bilete CFR Cluj – Universitatea Cluj:

  • BUSINESS LOUNGE – 500 LEI
  • VIP B – 120 LEI
  • VIP A – 100 LE
  • TRIBUNA 1 – 40 LEI
  • TRIBUNA 2 – 35 LEI
  • PELUZĂ CFR CLUJ – 20 LEI
  • PELUZĂ OASPEȚI – 20 LEI
ADVERTISEMENT