Fotbal intern

CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piața transferurilor. Emmanuel Culio revine sub comanda lui Dan Petrescu

16.04.2020 | 13:50
CFR Cluj aproape de o lovitura pe piata transferurilor Emmanuel Culio revine sub comanda lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este aproape să reușească o nouă lovitură pe piața transferurilor. Emmanuel Culio ar fi la un pas să revină în Gruia, la doar câteva luni după ce a plecat în Argentina pentru a fi alături de familie.

Emmanuel Culio, aproape de revenirea la CFR

CFR Cluj s-a despărțit în perioada de mercato din iarnă de Emmanuel Culio, unul dintre cei mai importanți jucători din ultimele două sezoane, când formația din Gruia a câștigat de fiecare dată titlul în Liga 1.

ADVERTISEMENT

La doar câteva luni după ce Culio a anunțat că este nevoit să plece de la CFR Cluj pentru a fi alături de familie, în Argentina, mijlocașul central este dispus să revină în România.

Conform Prosport, Emmanuel Culio l-a contactat pe Dan Petrescu în privința unei reveniri la CFR Cluj și, așa cum era de așteptat, a primit acordul tehnicianului.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, după revenirea în Argentina, Emmanuel Culio a evoluat la divizionara secundă Quilmes, pentru care a bifat șase prezențe.

Despărțire cu gol de CFR Cluj

Emmanuel Culio a jucat în decembrie ultimele două partide pentru CFR Cluj, cu Astra și FC Voluntari, reușind să marcheze de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

În prima parte a campionatului, Culio a fost una dintre piesele de bază în angrenajul lui Dan Petrescu de la CFR, bifând prezențe în nouă partide de campionat, patru în preliminariile Champions League și în toate cele șase meciuri din grupa de Europa League, pe care clujenii au încheiat-o pe locul secund, în fața lui Lazio și Rennes.

Noi un Culio nu mai găsim. Nici cu 20 de milioane de euro nu găsești. I-aș retrage și numărul.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut asemenea profesioniști. Am jucat cu jucători mari. A venit după meci și mi-am spus că vrea să joace și în ultimul meci”, a declarat Dan Petrescu după ultimul meci jucat de Emmanuel Culio la CFR Cluj, în decembrie.

ADVERTISEMENT