Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, dependentă de Tachtsidis? Reacţia conducerii: “Nu avem nevoie de scuze”

CFR Cluj a remizat cu Dinamo în ultimul meci de dinaintea pauzei competiționale cauzată de meciurile echipelor naționale.
11.10.2023 | 14:37
CFR Cluj dependenta de Tachtsidis Reactia conducerii Nu avem nevoie de scuze
Cât de important este Tachisidis pentru CFR Cluj? Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În prima repriză a duelului cu Dinamo, penultima echipă din clasamentul din SuperLiga, CFR Cluj a fost dominată autoritar. În partea a doua, ardelenii au reușit să echilibreze și să controleze jocul.

Panagiotis Tachtsidis, omul de bază de la CFR Cluj

Ardelenii nu s-au putut baza în acest meci pe grecul Panagiotis Tachsidis, adus de la Khor Fakkan în această vară. Fotbalistul are un CV impresionant, jucând la echipe precum Genoa, AS Roma, AC Torino ori Nottingham Forrest.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI l-a întrebat pe Cristi Balaj dacă grecul nu a devenit un jucător indispensabil pentru CFR Cluj, crezând că absența lui s-a văzut în ultimul meci.

Începeți să fiți dependenți de Tachtsidis? Face diferența…”, a fost întrebare pe care HORIA IVANOVICI i-a adresat-o lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a spus că sunt mulți jucători la CFR Cluj care au demonstrat că pot face diferența. El crede că, dacă discutăm despre absențe, se caută scuze pentru nereușitele echipei.

Pai și Avonou nu e bun la mijloc? Sau Camora nu e un jucător care a demonstrat? Manea, prin ceea ce juca… Mogoș a jucat toate minutele, e și el om de bază.

ADVERTISEMENT

Krasniqi nu a demonstrat că poate scoate multe din fazele în care scapă unu la unu? Tachtsidis, Camora, Manea, Avounou, Krasniqi sunt jucători care au lipsit, dar acum ce facem, găsim scuze?”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, supărat după egalul cu Dinamo

Cristi Balaj spune că elevii lui ar fi trebuit să câștige meciul cu Dinamo, mai ales că erau motivați de o primă suplimentară, primă avută doar la trei meciuri din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Eu m-am așteptat să fie un meci dificil. Era un meci pe care trebuia să îl tratăm serios, noi aveam doar de pierdut, dacă câștigam noi nu ar fi fost surpriză și lumea se aștepta la acest rezultat. Surpriza este că nu am câștigat.

Înainte de meci am motivat jucătorii, le-am zis să trateze meciul cu seriozitate. Văzusem meciul de la Botoșani, s-a demonstrat că nu mai există meci ușor. Noi ne așteptam să fie un meci dificil, era un meci, era un meci pe care trebuia să îl tratăm cu maximă seriozitate.

A fost unul dintre meciurile în care jucătorii au avut prima suplimentară, ceea ce demonstrează că noi, conducerea, am tratat meciul cu maximă seriozitate. Am transmis un mesaj cum că jocul trebuie tratat cu seriozitate, condiții bune, avion.

Nu mi-a plăcut cum am arătat în prima repriză. Am început meciul de la 1-0, iar de acolo meciul a devenit dificil. În fața porții a lipsit inspirația”, a spus Cristi Balaj.

HORIA IVANOVICI și invitații lui vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Premiera poate fi urmărită de la ora 17:30 pe Facebook Horia Ivanovici și Youtube Fanatik.

Cristi Balaj, despre absențele din meciul cu Dinamo

ADVERTISEMENT