Sport

Șefii lui CFR Cluj, încântați de Vasile Mogoș: „Veți fi surprinși de valoarea lui!”

CFR Cluj este încântate de venirea lui Vasile Mogoș, despre care conducerea clubului spune că este la un nivel foarte bun.
05.07.2023 | 07:47
Sefii lui CFR Cluj incantati de Vasile Mogos Veti fi surprinsi de valoarea lui
CFR Cluj, încântată de Vasile Mogoș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, este de părere că Vasile Mogoș va surprinde pe toată lumea, spunând că are o pregătire foarte bună, chiar dacă vine de la o echipă din liga a treia din Italia. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Vasile Mogoș la CFR Cluj.

CFR Cluj, încântată de Vasile Mogoș

CFR Cluj este încântată de venirea lui Vasile Mogoș, iar Cristi Balaj, președintele clujenilor, a spus că acesta o să surprindă pe toată lumea: „O să rămâneți surprinși când o să vedeți valoarea jucătorilor care vin din Liga 3 din Italia când vin la noi.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de dubluri pe poziții, Mogoș poate juca în sistem de trei, Manea în sistem de patru. Sperăm să avem multe meciuri și în acest sezon”.

„Mi-e greu să cred că se mai poate întâmpla ceva cu plecarea lui Boateng. Mai avem oferte și pentru alți jucători, dar trebuie să fie avantajos și pentru jucători și pentru club”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Se poartă discuții pentru Daniel Bîrligea!”

Cristi Balaj a vorbit și despre oferta colosală pe care Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a anunțat că o are pentru Daniel Bîrligea: „99,99% din situații domnul Varga ne ajută.

Când vorbim despre transferuri, fiind adeptul să vorbesc doar când transferul e pe site, pot doar să confirm că s-a purtat o discuție la această sumă. Suma e aproximativ aceeași. Se discută!”.

ADVERTISEMENT

„Noi am lansat o sumă, din punctul nostru de vedere corectă, iar atât timp cât se poartă discuții în continuare înseamnă că e interes.

Bîrligea nu mai e under, el ne-a ajutat foarte, foarte mult, de multe ori a fost cel mai bun jucător de pe teren. Dacă vrem să însănătoșim, important e să iei salariu și peste cinci ani.

ADVERTISEMENT

Au fost alte persoane înaintea mea, care au obținut performanțe importante și n-ar fi fair să vorbesc despre ei. Sacrificiile au fost mari și apar repercusiuni. Noi suferim din cauza acestor decizii și e important să fim echilibrați”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT
Tags: