Sport

Ofertă de 7 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj! Neluțu Varga: „E adevărat”

Neluțu Varga anunță o ofertă de 7 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj, declarând că mutarea se poate face.
04.07.2023 | 19:32
Oferta de 7 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj Nelutu Varga E adevarat
Neluțu Varga anunță o ofertă de 7 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Daniel Bîrligea, tânărul atacant din echipa clujenilor, care are o propunere din Italia, el până să vină la CFR Cluj evoluând doar în străinătate, mai exact la Palermo U19 și la Teramo.

Neluțu Varga anunță o ofertă de 7 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj

Neluțu Varga a anunțat o ofertă de 7 milioane de euro din Italia pentru Daniel Bîrligea, tânărul atacant al lui CFR Cluj. Patronul clujenilor a spus că urmează negocierile și în funcție de acest aspect jucătorul va pleca sau nu din „Gruia”.

ADVERTISEMENT

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Birligea. Nu vă pot spune numele echipei, pentru că nu ar fi corect să facem asta.

Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia. Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii”.

ADVERTISEMENT

„În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a spus Neluțu Varga, conform DigiSport.

  • 23 de ani are Daniel Bîrligea

Daniel Bîrligea încă nu a „explodat” la CFR Cluj

Daniel Bîrligea este un atacant de perspectivă pentru CFR Cluj, iar acesta încă nu a fost vârful decisiv pe care și l-ar fi dorit în sezonul precedent Dan Petrescu, însă în noul sezon, dacă va rămâne la echipă, acesta poate deveni un om de bază în trupa lui Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

În 44 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în toate competițiile, Daniel Bîrligea a înscris 10 goluri și a oferit 1 pasă decisivă, din care o „triplă” reușită în cupă în meciul clujenilor cu Dumbrăvița, scor 5-0.

Atacantul născut la Brăila a fost și în componența naționalei U21 la Campionatul European de Tineret, fiind titular în duelul cu Spania, scor 0-3, intrând 20 de minute în meciul cu Ucraina, scor 0-1 și jucând a doua repriză a meciului cu Croația, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

În palmares, Daniel Bîrligea are un titlu de campion cu CFR Cluj, câștigat în sezonul 2021/2022, în care a jucat 6 meciuri, marcând un gol într-un duel decisiv cu Farul Constanța, scor 1-0.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT