Sport

Vasile Mogoș la CFR Cluj! A semnat pe trei ani şi a fost prezentat. Exclusiv

CFR Cluj a perfectat un nou transfer. Internațional român Vasile Mogoș a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din Gruia.
04.07.2023 | 14:23
Vasile Mogos la CFR Cluj A semnat pe trei ani si a fost prezentat Exclusiv
Vasile Mogoș la CFR Cluj! A semnat pe trei ani, va fi prezentat marți. Exclusiv
ADVERTISEMENT
04-07-2023
11:26

Vasile Mogoş a fost prezentat oficial de CFR Cluj!

Vasile Mogoş a fost prezentat în cursul zilei de marţi, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate: “Bine ai venit, Vasile Mogoș! Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio.

În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone. Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, se arată în comunicatul ardelenilor.

03-07-2023
19:54

Vasile Mogoș a semnat pe trei ani cu CFR Cluj

Transferul internaționalului român Vasile Mogoș la CFR Cluj, anunțat în exclusivitate de FANATIK, s-a realizat. Fundașul dreapta a trecut cu bine luni seara vizita medicală și apoi a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din Gruia.

Acesta va fi prezentat oficial în cursul zilei de marți, 4 iulie, apoi va ajunge sub comanda antrenorului Andrea Mandorlini în cantonamentul de la Brașov.

După ratarea titlului de campioană în sezonul trecut, la CFR Cluj a început un amplu proces de primenire a lotului. Clujenii s-au despărțit mai întâi de fostul antrenor Dan Petrescu, l-au înlocuit cu italianul Andrea Mandorlini, iar acum încearcă să aducă în lot noi jucători de valoare în locul celor la care s-a renunțat.

CFR Cluj l-a convins pe Vasile Mogoș să lase Italia. Va semna un contract pe trei ani după vizita medicală

Dintre toate echipele care și-au anunțat intenția de a lupta la titlu în sezonul viitor, CFR Cluj a mutat cel mai puțin pe piața transferurilor. Față de loviturile cu care ne obișnuiseră ardelenii în fiecare perioadă de mercato sub comanda lui Dan Petrescu, de această dată în Gruia nu a sosit niciun nume de răsunet.

ADVERTISEMENT

Totuși, conducerea fostei campioane nu stă cu mâinile în sân și caută cele mai bune soluții pentru a-i oferi lui Mandorlini un lot puternic, cu care să se poată bate la titlu în noua ediție a SuperLigii. Iar o primă mutare este așteptată să se producă în zilele viitoare.

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, clubul din Gruia este foarte aproape de a înregimenta un fost internațional român, cu prestații apreciate în Italia, care i-au adus la un moment dat și convocarea la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Vasile Mogoș, care se află momentan sub contract cu Crotone, echipă ce activează în Serie C. În vârstă de 30 de ani, Mogoș mai este legat de gruparea italiană până în iunie 2024, dar nu va întâmpina probleme cu transferul.

FANATIK a aflat că CFR Cluj și Vasile Mogoș s-au înțeles deja asupra tuturor detaliilor contractuale. Urmează ca jucătorul să efectueze vizita medicală, iar dacă totul va fi în ordine va semna o înțelegere pe trei ani cu gruparea din Gruia. Apoi, va urma prezentarea oficială, cel mai probabil în câteva zile.

ADVERTISEMENT
  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Vasile Mogoș, conform transfermarkt

Unde va juca Vasile Mogoș la CFR Cluj? Postul de fundaș dreapta e ocupat de Cristi Manea

Vasile Mogoș evoluează pe poziția de fundaș dreapta, iar la CFR Cluj va avea de înfruntat o concurență acerbă. Titularul de drept al acestui post este Cristi Manea, și el internațional român, și e greu de crezut că va reuși să-l scoată din echipă.

Asta dacă nu cumva oficialii clujeni vor să fie pregătiți în cazul în care Manea va fi vândut în această pauză competițională. De serviciile sale s-au interesat mai multe echipe cu nume din străinătate și, dacă se va primi o ofertă pe placul patronului Neluțu Varga, e posibil ca acesta să fie lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

În afara lui Manea, ca fundaș dreapta la CFR Cluj ar mai putea evolua Andrei Peteleu, însă nu este văzut ca o soluție care să prezinte încredere. Iar aducerea lui Mogoș este forțată oarecum și de cedarea lui Braun la Rapid în această vară.

Până în acest moment, CFR Cluj nu a realizat decât două transferuri, atacantul Otele și portarul Căbuz, însă ambii au venit liberi de contract, după ce le-au expirat înțelegerile cu UTA Arad și, respectiv, Chindia. În plus, au mai revenit la echipă după împrumuturi Jefte Betancor și Otto Hindrich.

În schimb, gruparea din Gruia a făcut o adevărată curățenie la nivelul lotului, renunțându-se la serviciile a nu mai puțin de 8 jucători. Este vorba despre Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu și Adrian Gîdea, care nu au mai făcut parte din planurile noului tehnician sau au fost vânduți pentru a se echilibra bugetul. Lor li se adaugă și Ovidiu Hoban, care a renunțat la activitatea sportivă.

  • 3 selecții la echipa națională a României are Vasile Mogoș
ADVERTISEMENT