Fotbal international

CFR Cluj – KuPS Kuopio 3-1 în play-off-ul Europa League! Campioana a făcut show și merge în grupe. Video

01.10.2020 | 20:18
CFR Cluj  KuPS Kuopio 31 in playofful Europa League Campioana a facut show si merge in grupe Video
Mario Rondon în meciul CFR Cluj - KuPS Kuopio din play-off-ul Ligii Europa. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa CFR Cluj s-a calificat în faza grupelor Europa League, după ce au învins, acasă, cu scorul de 3-1, formația finlandeză KuPS Kuopio în play-off-ul competiției. Golurile ardelenilor au fost marcate de Rondon (5, 56) și Debeljuh (42), în timp ce pentru oaspeți a înscris Udoh (90+1). Tragerea la sorți a grupelor va avea loc vineri, 2 octombrie, de la ora 14:00, la Nyon.

CFR Cluj – KuPS Kuopio 3-1 (Rondon 5, 56, Debeljuh 42 / Udoh 90+1) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90+1 / GOL KuPS Kuopio! Udoh reduce din diferență cu un șut deviat de Hoban

Min. 55 / GOOOL CFR Cluj!!! Rondon face dubla cu un şut din careul mic

Min. 42 / GOOOL CFR Cluj!!! Debeljuh duce scorul la 2-0

Min. 5 / GOOOL CFR Cluj!!! Rondon deschide scorul cu o lovitură de cap după un corner


CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Pereira 78), Bordeianu, Djokovic, Păun (Hoban 86) – Rondoin, Debeljuh (Omrani 83). Antrenor: Dan Petrescu. Rezerve: Sandomierski, Cestor, Chipciu, Manea.

KUPS Kuopio: Virtanen – Savolainen, Tarasovs, Tomas, Pikk – Saxman (Heinonen 76), Boateng, Nissila (Purje 77) – Sale, Rangel (Udoh 82), Pennanen. Antrenor: Arne Erlandsen. Rezerve: Riihimaki, Manga, Nissinen, Pirttijoki.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 octombrie, ora 18:15 / Ploaia s-a abătut peste Cluj înainte de meciul CFR – KuPS, iar gazonul stadionului este îmbibat şi are părţi inundate. Oamenii de la arena ardeleană încearcă să scoată apa de pe teren prin mijloace autohtone.


UPDATE, 1 octombrie, ora 17:22 / Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovic, Păun – Rondoin, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu. Rezerve: Sandomierski, Cestor, Chipciu, Hoban, Manea, Omrani, Pereira.

ADVERTISEMENT

KUPS Kuopio: Virtanen – Savolainen, Tarasovs, Tomas, Pikk – Saxman, Boateng, Nissila – Sale, Rangel, Pennanen. Antrenor: Arne Erlandsen. Rezerve: Riihimaki, Heinonen, Manga, Nissinen, Pirttijoki, Purje, Udoh.


La prima vedere campioana României este mare favorită, diferenţa inclusiv de lot dintre cele două echipe fiind semnificativă. Este pentru prima dată când şi defestistul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu a declarat că echipa sa este favorită. Dar acest lucru nu implică automat şi calificarea în grupe.

ADVERTISEMENT

CFR trebuie să trateze jocul cu maximă seriozitate, pentru a evita orice surpriză, pentru că în fotbal astfel de rezultate neprevăzute au exisatat şi vor mai exista mai ales acolo unde marea favorită a tratat deconcentrată şi cu superioritate jocul şi adversarul.

CFR Cluj – KUPS Kuopio Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – KUPS Kuopio se joacă joi, 1 octombrie, de la ora 18:30 şi este meciul decisiv pentru accederea în grupele Europa League. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar aveţi şi varianta de a-l urmări în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

La acest meci arbitru a fost repartizat croatul Ivan Bebek, în vârstă de 43 de ani. Acesta mai condus un meci al CFR-ului în cupele europene, în 2009, în grupele Champions League, meci pierdut de ardeleni la Bordeaux cu 1-0. Tot croatul a arbitrat şi la partida pierdută de FCSB în urmă cu patru ani la Plzen cu 2-0 în faţa cehilor de la Viktoria. Totodată el a mai fost central sau rezervă la patru partide ale naţionalei României.

Calificarea în grupe aduce un mare bonus financiar

Pentru clujeni intrarea în grupele Europa League este un obiectiv prioritar, el însemnând dintr-un foc un venit de 10 milioane de euro numai prin pătrunderea în această fază la care se adaugă apoi banii obţinuţi în funcţie de punctele făcute în grupă şi din drepturile TV.

Pentru că acest meci este vital pentru club Dan Petrescu a acceptat la ultimul meci de campionat, acasă cu Chindia Târgovişte, să trimită pe teren un unsprezece alcătuit aproape în totalitate din rezerve şi aşa se explică, deşi pe parcurs au intrat dintre senatorii de drept, cum de dâmboviţenii au reuşit să scoată o remiză albă.

Nu există nici o absenţă în lotul clujenilor

Important pentru antrenorul campioanei României este faptul că toţi jucătorii cu probleme medicale au fost recuperaţi şi el va putea alcătui cel mai bun unsprezece fără a resimţi vreo pierdere. Este de aşteptat să construiască o echipă ofensivă, poate cu trei oameni în atac, pentru a supune unei mari presiuni careul advers.

Pentru casele de pariuri nu există decât o singură variantă pentru acest meci. Cota simbolică, de 1,17 primită de CFR Cluj la victorie, spune totul despre faptul că echipa lui Dan Petrescu este o favorită uriaşă. De aici şi cota astronomică primită de finlandezi, 17,00, iar un gol înscris de aceştia valorează 2,40.

ADVERTISEMENT