Fotbal intern

CFR Cluj, primul transfer pentru sezonul viitor! Cine a semnat: ”Un proiect încântător”

02.05.2021 | 18:14
CFR Cluj primul transfer pentru sezonul viitor Cine a semnat Un proiect incantator
ADVERTISEMENT

Campioana în exercițiu, CFR Cluj, a obținut semnătura unui fotbalist crescut în Franța, trecut prin Anglia, ajuns în România de la Dundee United, din Scoția. Este vorba de Rachid Bouhenna, fundaşul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Conform platformei lagazettedufennec.com, algerianul Rachid Bouhenna, unul dintre cei mai constanți fotbaliști din lotul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a semnat un contract valabil până în 2023 cu liderul Ligii 1, în detrimentul celor de la FCSB, atras de proiectul prezentat de oficialii ardeleni.

ADVERTISEMENT

Cum a câștigat CFR lupta cu FCSB pentru semnătura lui Rachid Bouhenna

Rachid Bouhenna a ajuns în România în vara anului 2019, după un sezon excelent în Scoția, la Dundee United. A semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe doi ani, iar evoluțiile lui au atras rapid atenția cluburilor importante din Liga 1.

Oficialii celor de la FCSB au discutat și ei cu fotbalistul de 29 de ani, dar acesta a ales să semneze cu campioana în exercițiu a țării, CFR Cluj, lidera campionatului în acest moment.

ADVERTISEMENT

”Aşa e, am semnat cu CFR Cluj, campioana României în ultimii trei ani. Am petrecut ani buni în România.

A existat interes de la trei cluburi mari din România, dar am ales Clujul, pentru că proiectul e încântător. E un club care evoluează în continuu”, a declarat Rachid Bouhenna, pentru lagazettedufennec.com.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna simte că CFR ar putea fi din nou campioană

Apărătorul central de 1,91m are cifre excelente de când joacă în Liga 1. Sezonul trecut a adunat 30 de partide, același număr de meciuri fiind bifat și în actuala ediție de campionat în care Sepsi se luptă pentru un loc de cupe europene.

De altfel, posibilitatea de a juca cu CFR în preliminariile Ligii Campionilor a fost un aspect important în alegerea africanului care visează să ajungă și în circuitul echipei naționale a Algeriei.

ADVERTISEMENT

”CFR Cluj joacă în Europa League constant, iar în acest sezon e poziționată bine pentru a juca în preliminariile Champions League. Este o provocare pentru mine. Dacă aș juca în Champions League, ar fi o oportunitate de a ajunge și în națională”, a explicat fotbalistul pentru sursa citată.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Rachid Bouhenna, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT