Sport

CFR Cluj – Rapid 0-1, în etapa 25 din SuperLiga. Mutu, primul eșec în Gruia. Giuleștenii vin la 6 puncte de FCSB

Rapid se impune în derby-ul din Gruia cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 25-a din SuperLiga, și îi administrează prima înfrângere lui Adi Mutu.
10.02.2024 | 23:08
CFR Cluj  Rapid 01 in etapa 25 din SuperLiga Mutu primul esec in Gruia Giulestenii vin la 6 puncte de FCSB
Borisav Burmaz și Matei Ilie, în duel pentru balon în meciul CFR Cluj - Rapid. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
10-02-2024
17:51

CFR Cluj - Rapid 0-1 (Djokovic 9)

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – Rapid câștigă pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, și se apropie la 6 puncte de liderul FCSB. Este prima înfrângere a clujenilor pe teren propriu în actualul sezon.

sup

Min. 90+1 – Muhar șutează în forță la colțul scurt, dar Aioani este atent și respinge în corner.

Min. 74 – Albu are ocazia să majoreze avansul, dar lovitura sa de cap după centrarea lui Petrila trece milimetric pe lângă poartă.

Min. 59 – Rrahmani scapă singur spre poarta clujenilor, dar este blocat extraordinar de Sava.

Min. 56 – Krasniqi șutează surprinzător pe colțul scurt de la 16 metri și Sava respinge cu greu în corner, mingea atingând și bara porții.

Min. 53 – Bergodi este obligat să facă o nouă schimbare cauzată de o accidentare. Braun îi ia locul lui Onea, care are probleme musculare.

Min. 45+5 – Otele are o detentă impresionantă lângă Borza, trimite cu capul până la Muhar, dar reluarea croatului dintr-o poziție excelentă lasă de dorit.

Min. 19 – Manea centrează, Mogoș preia pe piept și din 8 metri încearcă să-l lobeze pe Aioani, dar portarul Rapidului are o paradă uluitoare.

Min. 17 – Săpunaru are probleme medicale și nu mai poate continua jocul. El este înlocuit cu Iulian Cristea.

Min. 9 – GOOOL Rapid!!! Djokovic profită de o eroare a lui Muhar în propriul careu și înscrie cu un șut ușor deviat.

Min. 6 – Arbitrul Sebastian Colțescu a oprit jocul pentru 2 minute după ce galeria CFR-ului a aprins torțe și fumigene.

Min. 2 – Prima ocazie a meciului îi aparține lui Rrahmani, care îl împinge ușor pe Matei Ilie și reia din foarfecă peste poarta lui Sava.

Start de meci!

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, Ajeti, Kresic, Mamic, Filip, Fica, Kaddouri, Serebe, Peter Michael. Antrenor: Adrian Mutu.

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani. Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Braun, Dr. Grigore, Hromada, Oaidă, Cîrjan, Bamgboye, Hasani, Petrila, El Sawi, Ioniță II. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul CFR Cluj – Rapid are loc sâmbătă, 10 februarie, cu începere de la ora 21:15, în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 42, nouă în urma liderului FCSB și amândouă țintesc victoria, pentru a rămâne în lupta pentru titlu după ce punctele se vor înjumătăți la intrarea în play-off.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Rapid

Confruntarea CFR Cluj – Rapid se desfășoară sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în etapa a 25-a din SuperLiga. Se anunță o partidă foarte interesanta între actuala și fosta echipă a lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Va fi un joc echilibrat, lucru sugerat și de numărul egal de puncte, care cu siguranță va atrage un număr net superior de spectatori în tribune față de alte partide. Ambele echipe vor să rămână în cursa pentru titlu cu FCSB. Clujul are o înfrângere neașteptată la Botoșani și două victorii, acasă cu Voluntari, cu 4-1 și la Ploiești, cu 2-1, Rapid a luat toate punctele, 4-3 acasă cu FC U Craiova 1948, după ce oltenii au avut 3-1 în minutul 75, 2-1 cu Dinamo și 2-1 cu Oțelul Galați.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Rapid

Partida CFR Cluj – Rapid se joacă sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15, pe stadionul  dr. Constanin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în etapa a 25-a din SuperLiga. va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj sâmbătă, 10 februarie, nu va mai fi același cer senin din zilele precedente, mai degrabă va fi unul acoperit cam pe tot parcursul zilei. Din fericire, posibilitatea ca să și plouă pare a fi destul de scăzută, undeva la 15 la sută. Maxima zilei va atinge la amiază 15 grade, dar la ora jocului vor mai rămâne 10, perfect pentru un spectacol sportiv. Dreptatea va încerca să o împartă craioveanul Sebastian Colțescu.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – Rapid

Meciul care îl pune pe Adrian Mutu, noul antrenor al CFR-ului față în față cu echipa pe a cărei bancă a început campionatul este unul foarte greu și din punct de vedere psihologic pentru acesta. Din fericire, Mutu are absolut tot lotul la dispoziție și își poate face toate calculele pentru formula de start din care, sunt șanse mari, să lipsească din nou fostul căpitan Mario Camora, din  rațiuni tactice.

ADVERTISEMENT

La Rapid Cristiano Bergodi stă și el mult mai bine decât a făcut-o spre finalul anului trecut, pentru că singurii absenți pe care îi mai are acum sunt mijlocașii Kait și Emmers, la ultimul situația fiind mai complicată, pentru că încă nu a terminat perioada de recuperare.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Rapid

Deși este un derby între urmăritoarele lui FCSB, aflate la egalitate de puncte, din punctul de vedere al caselor de pariuri echipa ardeleană este văzută favorită la cota de 1,85. Rapid are cotă de 3,80 pentru a pleca din Gruia cu toate punctele iar șansă dublă X2 are cotă de 1,65. Un gol  marcat de Rapid are cotă de 1,35.

ADVERTISEMENT

Sunt 21 de meciuri jucate între cele două echipe în orașul de pe Someș. Din aceste 21 zece au revenit gazdelor. șase s-au terminat la egalitate iar de cinci ori s-a impus Rapid. În tur, la București a fost 3-1 pentru giuleșteni, goluri Rrahmani dublă și Petrila, fostul jucător al ardelenilor, respectiv Deac.

ADVERTISEMENT