Sport

Omul care crede total în Rapidul lui Șucu din acest sezon. „Avem șanse mari la titlu!”

Rapid are doar 3 titluri de campioană, iar fanii giuleșteni îl așteaptă cu nerăbdare și pe cel de-al 4-lea. Ar putea veni chiar la finalul acestui sezon, crede un fost jucător al alb-vișiniilor.
09.02.2024 | 19:33
Omul care crede total in Rapidul lui Sucu din acest sezon Avem sanse mari la titlu
Omul care crede total în Rapidul lui Șucu din acest sezon. „Avem șanse mari la titlu!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ștefan Nanu (55 de ani) crede că Rapid poate cuceri al 4-lea titlu de campioană la finalul acestui sezon. Fostul fundaș știe cum e să realizezi această performanță. S-a întâmplat în 1999, când Rapid, cu Mircea Lucescu la timonă, a terminat pe primul loc.

Rapid poate lua titlul în acest sezon! Ce îl face pe Ștefan Nanu să aibă încredere

Rapid a început excelent 2024. În primele trei meciuri oficiale din acest an, echipa lui Cristiano Bergodi a luat maximum de puncte din duelurile cu FC U Craiova 1948 (4-3), Dinamo (2-1) și Oțelul Galați (2-1). Distanța până la primul loc este însă lungă. FCSB are un avans de nouă puncte.

ADVERTISEMENT

„Să dea Dumnezeu să avem același parcurs până la final. Mi-aduc aminte de Mircea Lucescu, care spunea că rezultatul e cel mai important. Cine vrea spectacol să meargă la teatru. Cu ce te încălzea dacă aveai 6 bare și 7 ocazii și pierdeai 1-2? Statistica care contează la final este rezultatul.

E o echipă frumoasă, dar care nu e omogenă. Sunt foarte mulți jucători noi, care trebuie omogenizați, dar ce e important e că am început bine, suntem în grafic, campionatul se joacă când se înjumătățesc punctele.

ADVERTISEMENT

Mai sunt etape. Important e ce facem acum, la CFR, dacă venim cu punct sau puncte. Dacă o să câștigăm la CFR, avem șanse mari să ne batem la campionat”, a declarat Ștefan Nanu la „Suflet de Rapidist”.

„FCSB o să mai piardă puncte”

Ștefan Nanu a jucat timp de doi ani în Giulești, între 1997 și 1999. La finalul anilor ’90, când s-a și transferat în Olanda, la Vitesse Arnhem, fostul jucător al Rapidului a bifat și 7 selecții pentru prima reprezentativă a României.

ADVERTISEMENT

„De ce să nu luăm campionatul? Am văzut și Steaua aseară. Într-adevăr a jucat cu Farul, o echipă bună, dar s-au pierdut puncte. Rezultatele bune aduc atmosferă, buna desfășurare a antrenamentelor, spiritul de echipă, de ce nu?.

Se înjumătățesc punctele și zic că Steaua se va mai încurca. Mai sunt multe etape din acest sezon regulat și apoi vine play-off-ul. E Rapid, CFR Cluj, Craiova, FCSB. Să vedem cine mai urmează. Mai sunt 7 jocuri, 21 de puncte puse în joc, orice e posibil”, a adăugat fostul fundaș stânga.

ADVERTISEMENT

PARCURSUL Rapidului din 2024, ANALIZAT de Stefan Nanu: “AVEM SANSE MARI LA TITLU”