Fotbal intern

CFR Cluj, trei luni întârziere la salariile jucătorilor! Ce promisiune au încălcat oficialii. Exclusiv

05.04.2021 | 13:25
CFR Cluj trei luni intarziere la salariile jucatorilor Ce promisiune au incalcat oficialii Exclusiv
CFR Cluj are probleme financiare, iar jucătorii campioanei au de încasat restanțe financiare. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se confruntă cu probleme financiare. Campioana României a ajuns deja la trei luni de întârziere a salariilor către jucători. FANATIK a aflat că lui Deac și compania le fusese promis că își vor încasa banii pe 25 martie, dar termenul nu a fost respectat.

CFR Cluj – Dinamo, ultima partidă din etapa 29 din Liga 1, se desfășoară în condiții oarecum neașteptate. Recunoscută ca o echipă solidă din punct de vedere financiar, campioana traversează o perioadă foarte grea. Jucătorii nu au primit niciunul dintre salariile aferente pe 2021. Iar tensiunile în lotul condus de Edward Iordănescu sunt din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștilor le fusese promis că restanțele vor fi achitate până pe 25 martie. Doar că pauza pentru meciurile echipelor naționale nu a adus nicio rezolvare. Totuși, cum aceste datorii sunt pe anul 2021, CFR Cluj nu a avut probleme pentru obținerea licenței pentru cupele europene. Ardelenii au depus dosarul la sfârșitul lunii trecute.

CFR Cluj a avut probleme cu restanțele financiare și în 2020. Tensiuni legate de primele pentru titlu

Și pe parcursul anului trecut au fost ceva probleme de ordin financiar la CFR Cluj. Au fost salarii neachitate, dar și multe contre între conducere și echipă pe tema primelor de titlu. S-a făcut un efort pentru a achita datoriile mai vechi, dar alte restanțe se adună.

ADVERTISEMENT

Oficialii clujenilor nu le-au transmis jucătorilor un termen nou, dar speră că totul se va rezolva înainte de startul meciurilor din play-off. Mai ales că în conturile clubului urmează să intre o nouă tranșă din drepturile TV.

Rămâne de văzut cum vor reacționa jucătorii în ultimele două meciuri din sezonul regulat. Mai ales că sunt partide complicate în lupta pentru o poziționare cât mai bună în play-off. Luni cu Dinamo, iar apoi în ultima etapă contra Universității Craiova, una dintre rivalele la titlu.

ADVERTISEMENT

Lot decimat de pandemia problemele medicale înaintea meciului cu FCSB. Nou caz de coronavirus la echipă

La CFR Cluj continuă și problemele medicale. Lotul lui Edward Iordănescu a fost decimat pentru partida cu FCSB, din precedenta etapă. Partidă pierdută pe Arena Națională, scor 0-3. Pandemia de coronavirus a provocat numeroase absențe.

Mai nou, Michael Pereira a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus. La fel ca și medicul Cosmin Traian Claudiu. Cei doi au fost izolați, iar Edi Iordănescu speră că nu vor apărea și cazuri noi, într-o perioadă extrem de importantă în lupta la titlu. CFR Cluj se poate apropia la doar un punct de liderul FCSB dacă va câștiga partida cu Dinamo de luni.

ADVERTISEMENT

Deși este una dintre echipele la care problemele financiare au devenit o obișnuință, Dinamo a achitat multe dintre datoriile către jucători. Și a rezolvat și problema pentru obținerea licenței. Stă mai bine decât CFR Cluj din acest punct de vedere. În clasament, însă, Dinamo se prăbușește. Este pe locul 14, cu 27 de puncte, și va juca și în acest sezon în play-out.

ADVERTISEMENT
Tags: