Fotbal intern

CFR Cluj, variantă interzisă pentru Dan Nistor: „El a fost aici și a plecat, nu are cum să ne intereseze”

20.12.2019 | 15:36
CFR Cluj varianta interzisa pentru Dan Nistor El a fost aici si a plecat nu are cum sa ne intereseze
ADVERTISEMENT

Dan Nistor și-a arătat în repetate rânduri nemulțumirea față de situația financiară de la Dinamo, iar o posibilă plecare a căpitanului „câinilor” pare iminentă, dacă salariile restante nu vor fi plătite. Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, declară că nu ar fi interesat de Nistor, jucătorul jucând deja într-o perioadă la Cluj, fără să dea randamentul dorit.

Dan Petrescu nu este interesat de Nistor

Dan Nistor a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo în acest sezon, reușind patru goluri și 10 pase decisive în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, dar situația clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare l-ar putea forța să plece în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Dinamo au restanțe salariale, iar Nistor a fost cel mai vocal dintre componenții lotului, declarând, în repetate rânduri, că este nemulțumit de instabilitatea financiară a clubului și că ar putea pleca.

O variantă din România, cel puțin din punct de vedere financiar, pentru Dan Nistor ar fi putut fi CFR Cluj, însă Petrescu exclude o revenire a mijlocașului în Gruia:

ADVERTISEMENT

Orice jucător bun ne interesează, dar el a fost aici și a plecat. Nu are cum să ne mai intereseze un jucător care a fost aici și a plecat. La ora asta nu avem niciun plan de transferuri”.

Dan Nistor a rezistat șase luni la CFR Cluj

Dan Nistor a fost cumpărat de CFR Cluj în vara lui 2017, imediat după venirea lui Dan Petrescu în Gruia.

ADVERTISEMENT

Totuși, după șase luni, în care a prins 18 partide în toate competițiile, mijlocașul s-a întors la Dimamo, fiind nemulțumit de rolul său în echipă.

În această stagiune, Nistor a evoluat în 15 partide de campionat pentru Dinamo, reușind patru goluri și 10 assist-uri.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile bune l-au convins și pe Cosmin Contra, mijlocașul lui Dinamo fiind convocat de fostul selecționer pentru partidele din preliminariile Campionatului European din 2020.

  • 31 de ani are Dan Nistor
  • 18 meciuri a jucat Nistor pentru CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT