Sport

„CFR și-a luat țeapă! Nu au jucător mai bun ca Petrila” Declarația care pune paie pe foc

Dumitru Dragomir crede că Claudiu Petrila este unul dintre cei mai în formă jucători din prima ligă.
03.11.2023 | 07:00
CFR sia luat teapa Nu au jucator mai bun ca Petrila Declaratia care pune paie pe foc
Dumitru Dragomir, despre valoarea lui Claudiu Petrila. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila, ajuns la Rapid, s-a accidentat în meciul cu Universitatea Craiova și riscă să rateze următoarele partide. Chiar și așa, este foarte apreciat de Dumitru Dragomir.

Claudiu Petrila, lăudat de Dragomir

Dumitru Dragomir crede că, după ceea ce a văzut pe imaginile TV, Petrila are o contractură, nu o ruptură. El spune asta deoarece durerea s-a resimțit foarte tare.

ADVERTISEMENT

Legat de acesta, el spune că este peste toți jucătorii din lotul lui CFR Cluj, fiind de părere că ardelenii și-au luat țeapă când au decis să îl vândă pe acesta.

Pierdere mare de tot Petrila. Convingerea mea este că s-ar putea să aibă o contractură, nu o ruptură. Contractura doare enorm, și ruptura doare și la 2-3 ore după accidentare.

ADVERTISEMENT

Ori contractură, e foarte periculoasă, din contractură faci ruptură. Vai de mine și de mine, ce jucător este, crește pentru că i-au dat încredere.

CFR nu are jucător mai bun decât Petrila la ora asta. Și-au luat țeapă, categoric, nu au niciun jucător mai bun. Petrila, când a plecat de pe loc, Vlădoiu, e vitezist,  era la 3-4 metri de el. Petrila dacă pleacă de pe loc, își împinge piciorul de sprijin nemaipomenit.

ADVERTISEMENT

O să vină la echipa națională obligatoriu”, a spus Dumitru Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

Cât va sta Petrila pe tușă?

La FANATIK SUPERLIGA, Victor Angelescu a vorbit despre Claudiu Petrila, spunând că cel mai probabil are o ruptură și va absenta o lună.

ADVERTISEMENT

Oficial nu avem niciun verdict, dar 90% sau mai mult are ruptură. Am fost în vestiar l-am văzut, l-a văzut și doctorul, în mod normal, la cum a plecat nu poate să scape de ruptură. În funcție de cât e de mare ruptura, probabil o lună de zile. Sperăm să nu fie o ruptură mai mare să fie mai mult, dar 3-4 săptămâni va sta pe bară.

La noi când e un jucător în formă se accidentează. A fost Emmers, apoi Rrahmani, acum Petrila. Suntem foarte dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu Petrila, așa cum s-a întâmplat și cu Rrahmani, dar asta e viața de fotbalist, ce să-i faci”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, despre Claudiu Petrila”

ADVERTISEMENT