Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Stau cu inima cât un purice”. Șucu a vorbit despre accidentările lui Petrila și Rrahmani. „Vă spun în premieră”

Rapid a învins Universitatea Craiova cu 2-0, dar l-a pierdut pe Claudiu Petrila, care va lipsi de pe gazon o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări.
30.10.2023 | 12:03
Stau cu inima cat un purice Sucu a vorbit despre accidentarile lui Petrila si Rrahmani Va spun in premiera
Dan Șucu, îngrijorat de accidentările pe bandă rulantă de la Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victoria Rapidului contra Universității Craiova în derby-ul de duminică seara a fost umbrită de accidentarea lui Claudiu Petrila, care a suferit o ruptură musculară și va fi indisponibil o perioadă mai lungă de timp.

Dan Șucu, despre accidentările suferite de Rrahmani și Petrila: „Stau cu inima cât un purice!”

Accidentarea lui Petrila a picat într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Rapid. Giuleștenii îi mai au indisponibili pe golgheterul Rrahmani și pe mijlocașul Emmers, iar în perioadă următoare au parte de meciuri de foc, împotriva CSA Steaua în Cupa României și FCSB în campionat.

ADVERTISEMENT

Despre aceste ghinioane a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și patronul Dan Șucu. Acesta și-a exprimat îngrijorarea pentru ceea ce urmează și e convins că altfel ar fi fost jocul echipei în perioada următoare cu cei trei jucători printre titulari.

„Este foarte greu. Nu neapărat pentru că avem meciul cu CSA Steaua din Cupă și meciul cu FCSB-ul, că întâlnim practic Steaua în patru zile, dar este foarte greu când ai atâția jucători accidentați, pentru că până la urmă fiecare trei puncte contează. Nu neapărat doar meciurile cu Steaua.

ADVERTISEMENT

Orice victorie contează sau orice punct contează. Ce să vă spun? Vă dați seama că stau cu inima cât un purice, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă cu Petrila, un jucător aflat într-o formă fantastică, un jucător care, după părerea mea, este deja la nivel de echipa națională a României. Bineînțeles, nu fac eu selecția, Doamne ferește! Doar vă spun părerea mea că, la forma la care era Petrila, era un jucător foarte interesant și pentru naționala României. Este unul dintre jucătorii care face diferența în acest campionat, iar pentru noi este o pierdere foarte grea.

Sper să nu stea mai mult de două săptămâni, dar nu vreau să mă lansez în speculații. Așteptăm să vedem toate investigațiile și o să știm mai multe, probabil mai pe după-amiază sau chiar mai spre seară, dar sper să nu stea mai mult de maximum două săptămâni, pentru că avem nevoie de Petrila.

ADVERTISEMENT

Apoi, știți bine, îl avem pe Rrahmani, care s a accidentat la echipa națională. Fără ca noi să avem vreo vină.

Îl avem pe Emmers, și vă spun că mai durează încă minimum trei săptămâni până să și revină. Deci vă dați seama, încă aproape o lună fără Emmers. Nu mai vorbesc de ceilalți jucători, practic unii dintre cei mai în formă trei jucători, Rrahmani, Emmers și Petrila, nu vor putea să ne ajute cu adevărat în acest final de an până în decembrie, iar pentru noi este o mare pierdere.

ADVERTISEMENT

Închipuiți-vă cum ar fi arătat Rapidul la derby-ul, de exemplu, cu FCSB, avându-i pe Rrahmani în atac, Emmers la mijloc și pe Petrila, toți trei titulari”, a spus Dan Șucu pentru FANATIK SUPERLIGA.

Dan Șucu a avut mari emoții și cu Borza: „Vă spun în premieră”

Pe lângă accidentarea suferită de Petrila, giuleștenii au avut mari emoții la meciul cu Universitatea Craiova și cu fundașul stânga Andrei Borza. Acesta a solicitat schimbare în repriza secundă, însă nu a fost decât o sperietură, după cum a mai dezvăluit Dan Șucu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

„Am vrut să vă mai spun ceva, o dezvăluire pe care v-o fac în premieră. Am avut mari emoții și cu Borza. Ne-a fost frică de Borza că s-a accidentat. Asta ar fi fost culmea ghinionului să nu poată să joace nici Borza împotriva FCSB-ului.

A avut niște crampe foarte puternice și ne-a fost teamă că s-a accidentat, v-am spus, ar fi fost culmea culmilor, chiar ar fi fost ghinionul suprem ca și Borza să se rupă, cum spun fotbaliștii… Dar, din fericire, se pare că nu este nimic grav la Borza.

Deci, v-am spus, este foarte greu, dar suntem o echipă care se bazează mult pe spirit. Jucătorii au arătat multă determinare, mult spirit. Și mai este ceva. Mă bazez că în meciurile următoare Cristiano Bergodi va scoate iepurele norocos din joben. Da, așa cum a făcut-o în aceste partide, când, iată, a improvizat, a știut cum să pună echipa în teren și a dovedit că este un antrenor excelent și că am fost mai mult decât înțelepți că i-am acordat încredere și continuitate.

Deci așteptăm încă o surpriză scoasă din jobenul lui Bergodi pentru meciurile cu CSA Streaua din Cupă și cu FCSB din campionat și sperăm foarte mult să nu mai avem accidentari și să fim ocoliți de ghinioane. Este foarte greu să ții ritmul sus și să faci performanță când cei mai buni jucători sunt la infirmerie”, a încheiat Dan Șucu.

Vreți să fiți la curent cu cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc? Urmăriți în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe FANATIK.RO emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Premiera este disponibilă în după-amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dan Șucu despre accidentările de la Rapid

ADVERTISEMENT