Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații despre accidentarea lui Petrila: „Arată rău”. Cât va lipsi

Vești proaste pentru Rapid. Claudiu Petrila ar putea lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova.
30.10.2023 | 11:32
Ultimele informatii despre accidentarea lui Petrila Arata rau Cat va lipsi
Ultimele informații despre accidentarea lui Petrila: „Arată rău”. Cât va lipsi. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

După Rrahmani și Emmers, Rapid l-a pierdut și pe Claudiu Petrila pentru derby-ul cu FCSB, cel puțin! Poate cel mai în formă fotbalist al giuleștenilor e suspect de ruptură musculară.

Ultimele informații despre accidentarea lui Petrila

Rapid a învins-o cu 2-0 pe Universitatea Craiova, dar a suferit o pierdere foarte mare. Cristiano Bergodi nu îl va avea la dispoziție în următoarea perioadă pe Claudiu Petrila. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani s-a „rupt” la jumătatea reprizei a doua a meciului cu oltenii.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – pierdere mare Petrila?) Din punctul meu de vedere, pentru Rapid, da. E un jucător constant, care își face treaba acolo în atac”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Eu am spus-o de aseară. Cred că e ruptură pentru că el se duce în alunecare, ridică piciorul și pocnește, cum se spune. Estimarea mea e o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Poate merge la doamna Marijana pe acolo prin Serbia, dar nu știu exact, trebuie să facă o radiografie, să vadă dimensiunea rupturii, dar la prima vedere arată rău, foarte rău.

E și într-o zonă foarte solicitată. Are undeva la piciorul drept, în spate. El e scos pe brațe. El pleacă de la stadion în cârje, cu un bandaj, cu o pungă de gheață. E greu și fără Petrila și fără Rrahmani”, a adăugat Robert Niță, care a văzut pe viu meciul din Giulești. „(n.r. – E rău, Bănele?) O lună și jumătate zic eu, șase săptămâni. Era într-o formă foarte bună”, a completat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Petrila și Rrahmani, pierderi uriașe pentru derby-ul cu FCSB

Transferat în această vară de giuleșteni, Claudiu Petrila are patru goluri și șase pase decisive în tricoul alb-vișiniu. Interesant este că cele patru assist-uri ale lui Petrila au venit pe parcursul ultimelor trei partide. Iar ultimele trei assist-uri l-au găsit de fiecare dată la finalizare pe Funsho Bamgboye.

„E Petrila ăla de la Sepsi, nu de la CFR, care intra și își făcea treaba. Eu nu văd un alt jucători cu caracteristicile lui Petrila la Rapid. Ce să inventezi”, a mai spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„E pierdere mare. Și el și Rrahmani. Petrila joacă foarte bine la Rapid. Deja a intrat în tactică foarte bine. Acum trebuie să îi găsească un înlocuitor. Chiar dacă a ieșit pe brațe, leziunea poate să fie mică, doar că mușchiul se contractă mai puternic acolo”, a fost părerea lui Ilie.

Petrila, out o lună de zile minim

Despre accidetarea lui Claudiu Petrila a vorbit și unul dintre acționarii clubului de sub Podul Grant. Victor Angelescu a confirmat că sunt șanse mici ca mijlocașul transferat de la CFR Cluj să revină mai devreme de o lună de zile.

„Oficial nu avem niciun verdict, dar 90% sau mai mult are ruptură. Am fost în vestiar l-am văzut, l-a văzut și doctorul, în mod normal, la cum a plecat nu poate să scape de ruptură. În funcție de cât e de mare ruptura, probabil o lună de zile. Sperăm să nu fie o ruptură mai mare să fie mai mult, dar 3-4 săptămâni va sta pe bară.

La noi când e un jucător în formă se accidentează. A fost Emmers, apoi Rrahmani, acum Petrila. (n.r. – emoții și cu Borza) Am avut emoții normal, dar a avut doar niște crampe, nu e nimic grav. Bine că nu s-a întâmplat.

Suntem foarte dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu Petrila, așa cum s-a întâmplat și cu Rrahmani, dar asta e viața de fotbalist, ce să-i faci”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și exclusiv, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cat DE GRAVA E ACCIDENTAREA lui Petrila | Anunt OFICIAL | Rapid - U Craiova 2-0

ADVERTISEMENT