Sport

Charalambous, despre FCSB – CFR Cluj în Ghencea: „Ar trebui să avem 3 stadioane să alegem”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, e extrem de optimist înainte de derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea. Ce a spus de problema stadionului.
05.08.2023 | 19:01
Charalambous despre FCSB  CFR Cluj in Ghencea Ar trebui sa avem 3 stadioane sa alegem
Elias Charalambous, enervat că FCSB nu poate juca nici pe Arena Națională nici în Ghencea cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a prefațat derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. Antrenorul cipriot e conștient de miza importantă a meciului și e exasperat de problemele legate de stadion.

Elias Charalambous analizează CFR Cluj înainte de derby-ul cu FCSB: „Au schimbat antrenorul și stilul de joc”

Elias Charalambous a urmărit-o cu atenție pe CFR Cluj la primele meciuri: „Avem un meci dificil, cu o echipă bună. Anul ăsta au schimbat antrenorul și stilul de joc, însă jucătorii mei sunt pregătiți și concentrați”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului e conștient că echipa sa ar primi un imbold major dacă va reuși să câștige în Ghencea: „Venim după rezultate bune și suntem într-o formă bună. Ar fi foarte important pentru noi să câștigăm și să jucăm cu un stadion plin.

Jucătorii sunt extrem de motivați și vor să joace într-o astfel de atmosferă. Băluță nu va juca sigur. Nu se simte foarte bine. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne gândim la alte lucruri, decât la ceea ce avem noi de făcut pe teren. Asta e tot. E un derby, am urmărit toate meciurile lor din acest sezon, dar cred că avem cei mai buni jucători din campionat și contează foarte mult ceea ce vom face noi”. 

Elias Charalambous, mesaj pentru fotbaliștii FCSB-ului: „Să joace fotbalul pe care îl știu”

Charalambous s-a adresat și elevilor săi: „Nu ne e frică și vreau ca jucătorii să joace fotbalul pe care îl știu. Trebuie fim 100% concentrați și nu vreau să ne gândim la ceea ce urmează în viitor. Nu vreau să fac greșeala asta”.

ADVERTISEMENT

FCSB nu știe încă unde va juca meciul din Conference League cu Nordsjaelland, iar antrenorul e extrem de nemulțumit de acest lucru: „Chiar aș vrea să vorbesc despre asta, sunt foarte surprins. Vorbim de cel mai mare club din România și nu știm unde vom juca.

 Cred că, în acest moment, ar trebui să putem alege, nu să căutăm un stadion. Pentru mine, e foarte ciudat ce se întâmplă aici la voi.

ADVERTISEMENT

Nu e treaba mea să rezolv, dar FCSB ar trebui să aibă trei stadioane din care să aleagă, nu să fie pusă în situația în care să-și caute stadion”.

Elias Charalambous, nervos că FCSB nu știe unde va juca meciul cu Nordsjaelland


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru pronosticul „1X” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT