Sport

Charalambous i-a răspuns lui Dorinel Munteanu după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: „Știm punctul lor slab”

Elias Charalambous a venit cu replica pentru Dorinel Munteanu după declarațiile antrenorului Oțelului la Fanatik SuperLiga.
02.12.2023 | 14:13
Charalambous ia raspuns lui Dorinel Munteanu dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Stim punctul lor slab
Elias Charalambous a anunțat o veste bună pentru suporteri înainte de FCSB - Hermannstadt. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a venit cu replica pentru Dorinel Munteanu la conferința de presă premergătoare duelului FCSB – Oțelul Galați, duminică, 3 decembrie, ora 21:00. ”O să-l bat pe Gigi Becali la el acasă!”, a fost declarația „Neamțului” la FANATIK SUPERLIGA.

Charalambous i-a răspuns lui Dorinel Munteanu după declarațiile de la Fanatik SuperLiga

FCSB își poate consolida poziția în fotoliul de lider cu o victorie pe Arena Națională împotriva Oțelului Galați. Va fi cea de-a treia întâlnire în acest sezon între cele două formații. În tur, FCSB s-a impus cu 2-0, în timp ce în a doua etapă a grupelor Cupei României, cele două formații au remizat, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

”Încă un meci ca celelalte pe care le-am avut în ultimele săptămâni. Va fi greu cu Oțelul. Au arătat că sunt buni, au un antrenor bun, care a făcut o treabă bună în acest sezon. Știm că jucăm acasă, după un rezultat bun.

Trebuie să câștigăm meciuri în continuare. Știm că sunt buni. În toate jocurile au jucat compact, pe contraatac, au jucători și un antrenor bun. Am încercat să antrenăm echipa pentru astfel de meciuri”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Știm punctul lor slab. Au multe egaluri în acest sezon”

„Ei sunt o echipă compactă. Știm puterea și punctul lor slab. Când câștigi ești mai încrezător. E un alt joc. Antrenorul vrea să pregătească echipa pentru victorie. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul.

Spun că mereu trebuie să te îmbunătățești în fotbal. În ultimul joc a fost important că nu am primit gol. Ei sunt o echipă care are multe egaluri în acest sezon. Este o echipă contra căreia trebuie să fim foarte concentrați. Contează ce vor face jucătorii mei!”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB are 4 absenți pentru meciul cu Oțelul Galați. Vlad Chiricheș și Octavian Popescu sunt în continuare accidentați, în timp ce Valentin Crețu și Alexandru Băluță sunt suspendați.

”O să-l bat pe Gigi la el acasă!” Mesajul războinic al lui Dorinel înainte de FCSB – Oțelul

Dorinel Munteanu a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA înainte de FCSB – Oțelul. Principalul obiectiv al „Neamțului” la Galați este accederea în play-off, iar Dorinel Munteanu este pregătit să o învingă pe FCSB chiar pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Obiectivul este impus de mine, ei nu au voie să vorbească. Este play-off-ul, l-am spus încă de când am intrat în Liga 1. Bine, o să-l bat pe Gigi. Da, mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă.

Pentru că nu apreciază, Gigi e Gigi, nu apreciază, nu mă cobor la nivelul lui Gigi. O să bat la el acasă”, a răbufnit Dorinel Munteanu la FANATIK SUPERLIGA.

Elias Charalambous, înainte de FCSB - Oțelul: „Știm punctul lor slab”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Oțelul