Sport

Charalambous își pregătește jucătorii înainte de Universitatea Craiova – FCSB: “Va trebui să suferim”

FCSB este pregătită pentru confruntarea din etapa a 23-a contra celor de la Universitatea Craiova. Bucureștenii cu moral după 4-0 în meciul precedent contra celor de la UTA.
27.01.2024 | 14:17
Charalambous isi pregateste jucatorii inainte de Universitatea Craiova  FCSB Va trebui sa suferim
FCSB cauta victoria in meciul cu Universitatea Craiova. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de un duel de foc cu Universitatea Craiova. Formația pregătită de Elias Charalambous vine după o victorie la scor în fața celor de la UTA, 4-0. Duelul contra oltenilor nu va fi, însă, la fel de ușor. Trupa lui Petev ocupă ocupă locul 5 în Superliga cu 34 de puncte.

FCSB, pregătită de meciul cu Universitatea Craiova

“Un meci greu cu un adversar dificil, simt jucătorii pregătiți pentru acest meci. Știm că va fi greu și că va trebui să suferim, am sentimentul că în acest moment suntem în formă bună. Trebuie să continuăm la fel cum am terminat meciul trecut.

ADVERTISEMENT

Nu e suficient, e un drum lung, tot ce facem este să luăm fiecare meci în parte. Trebuie să fim concentrați 100%, să câștigăm toate punctele, va fi foarte important pentru noi.

Vă spun de acum că din punctul meu de vedere, câștigătorul campionatului va fi decis în play-off. Nu contează cine e primul acum, titlul se decide la finalul play-off-ului. Trebuie să o luăm pas cu pas, să fim umili, să muncim în fiecare zi”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB, în căutarea victoriei cu numărul 15

Fără Andrea Compagno, FCSB va juca, cel mai probabil, cu Băluță atacant. Noul trio a fost anunțat deja de către Gigi Becali. Florinel Coman va juca în stânga atacului, Alex Băluță va ocupa zona centrală, iar în dreapta va fi utilizat brazilianul Luis Phelipe.

“În aceste meciuri trebuie să arătăm o formă bună, să dăm tot ce e mai bun. În aceste meciuri trebuie să dăm mai mult, suntem într-un moment bun. Andrea Compagno nu a fost cu noi, am fost informat că are o ofertă, nu e nimic concret, dar nu va fi cu noi la meci.

ADVERTISEMENT

Încă nu știu ce se va întâmpla. Sunt foarte mulțumit de lotul pe care îl avem, dacă se întâmpla ceva trebuie să vorbim cu conducerea. Meme și Gigi decid transferurile. Să vedem, pas cu pas, singurul lucru la care mă gândesc este meciul de mine.

Orice jucător de calitate care părăsește echipa este o pierdere. Avem jucători de calitate, însă, normal, când pierzi un jucător, pierzi un jucător. Craiova are mulți jucători buni, care au jucat la națională, au jucat în străinătate.

ADVERTISEMENT

Au calitate, nu vreau să vorbesc la nivel individual, dar au calitate ca și echipă. O să fie un meci foarte greu pentru noi, va trebui să suferim, dar știu că jucătorii mei vor fi pregătiți pentru meci. Cel mai important este ce facem noi, dacă facem lucrurile corect asta este cel mai important pentru noi”, a completat Elias Charalambous.

FCSB e pregatita pentru meciul cu Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT