Sport

Florinel Coman, în formă maximă la startul în 2024! Antrenament special înainte de U Craiova – FCSB

Florinel Coman trage tare pentru a începe 2024 în forță. Suspendat etapa trecută, vedeta FCSB-ului va reveni pe teren pentru meciul cu Universitatea Craiova.
27.01.2024 | 11:09
Florinel Coman se pregateste intens la sala alaturi de Thomas Neubert. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florinel Coman se pregătește intens pentru câștigarea titlului. Vedeta FCSB-ului trage tare în sală pentru a face frurori printre apărările adverse. Sub privirile atente ale lui Thomas Neubert, Coman arată o formă deosebită înainte de revenirea pe teren în 2024.

Florinel Coman, pregătire spartană alături de Thomas Neubert

Pe lângă antrenamentele clasice alături de echipă, preferatul lui Gigi Becali se antrenează separat pentru a fi în formă maximă în acest retur de campionat. Florinel Coman lucrează intens și face exerciții de forță, viteză și echilibru.

ADVERTISEMENT

În trecut, Thomas Neubert a vorbit deschis despre faptul că Florinel Coman ar fi ajuns mult mai sus în carieră dacă ar fi urmat acest program spartan încă de la venirea sa la FCSB. Comentariul neamțului a împărțit în două tabăra FCSB-ului.

Dacă patronul Gigi Becali a confirmat observația lui Neubert legată de anii pierduți de Florinel Coman, managerul Mihai Stoica l-a criticat public pe preparatorul fizic și a pus accentul pe accidentările lui Coman.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman s-a accidentat grav într-un meci cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League, cu un scor final de 6-6. În repriza a doua a acestei partide pline de tensiune, Coman a părăsit terenul cu lacrimi după ce un adversar l-a lovit violent la gleznă.

Coman are 9 goluri în acest sezon

Au urmat 6 luni dificile pentru Coman în care acesta s-a luptat pentru a se reface complet după acea intrare criminală. Din acel moment, vedeta FCSB-ului a început să se antreneze separat, un obicei pe care l-a păstrat și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale lui Florinel Coman i-au făcut loc în echipă lui Octavian Popescu. Popescu a avut parte de un debut de vis în tricoul FCSB-ului, iar forma sa a îngreunat revenirea pe teren a lui Florinel Coman. Șeptarul FCSB-ului nu a renunțat la luptă, a continuat să se antreneze și a revenit ușor, dar sigur, în prima echipă a bucureștenilor.

În sezonul trecut, Florinel Coman a început să demonstreze de ce a fost botezat “Mbappe” de România. Jucătorul transferat de Gigi Becali de la Farul Constanța a bifat 8 goluri în 35 de apariții și și-a recâștigat postul de titular în echipa FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

În acest an, datorită antrenamentelor spartane și a unei mentalități complet schimbate, Florinel Coman, alături de Darius Olaru, au dus FCSB-ul în spate. Coman a reușit nu mai puțin de 9 goluri în 19 partide și se anunță unul din marii favoriți pentru titularizare la echipa națională.

ADVERTISEMENT
1,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X solist sau sub 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB