Sport

Charalambous, semnal de alarmă înainte de Poli Iași – FCSB: „Ar fi rău să ne simțim confortabil cu avansul din clasament”

FCSB este gata să câștige toate punctele în ultimul meci din acest an. Trupa lui Charalambous merge în deplasare la Iași, echipă aflată pe locul 13 în Superliga.
18.12.2023 | 16:24
Charalambous semnal de alarma inainte de Poli Iasi  FCSB Ar fi rau sa ne simtim confortabil cu avansul din clasament
Charalambous le cere jucatorilor sa fie concentrati inaintea deplasarii de la Iasi. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește pentru o nouă confruntare, în deplasare, împotriva celor de la Poli Iași. Meciul este programat pentru marți, 19 decembrie, la ora 20:30. Duelul contra moldovenilor va fi și ultimul din acest an. Formația lui Gigi Becali se pregătește se vacanța de iarnă.

Elias Charalambous, avertisment pentru jucătorii FCSB înaintea meciului de la Iași

Înaintea partidei din Dealul Copopului, tehnicianul cipriot Elias Charalambous a oferit ultimele informații din tabăra FCSB și i-a avertizat pe elevii săi că trebuie să fie concentrați la maximum pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

“Va fi ultimul nostru meci din acest an, unul foarte, foarte dificil. Ca ultimul nostru succes să aibă valoare, trebuie să câștigăm și acest meci.  Știm că va fi mai complicat decât ultimul joc, am văzut că Iașiul este o echipă foarte bună, care le face viața grea tuturor adversarelor.

Știm, suntem siguri că trebuie să suferim mult pentru a obține cele 3 puncte. Repet că suntem pregătiți să înfruntăm un adversar foarte dificil. Trebuie să tratăm jocul foarte serios.

ADVERTISEMENT

Am văzut multe meciuri ale Iașiului. Când i-am analizat am fost surprins de modul în care joacă, cât de agresivi sunt. Au jucători de calitate, nu ne va fi ușor, dar suntem pregătiți pentru astfel de jocuri”, a declarat Elias Charalambous.

Trupa lui Charalambous are moralul ridicat înaintea duelului cu Poli Iași. FCSB a obținut o victorie clară cu scorul de 3-0 împotriva echipei Hermannstadt, în cadrul etapei a 20-a din SuperLiga. Această performanță a consolidat poziția echipei ca lider în clasament la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a pierdut un singur meci în ultimele cinci confruntări

“Trebuie să continuăm ce am reușit în meciul precedent, chiar dacă ne va fi mai greu. Trebuie să ne concentrăm doar la acest meci, vacanța va veni după. Mai avem 10 meciuri din sezonul regulat, apoi alte 10. Sunt multe, este prea devreme să vorbim despre titlu.

Iubesc acest campionat pentru că oricine poate câștiga orice meci. OK, avem un avantaj mic față de CFR, dar este prea devreme. Ar fi foarte rău să ne simțim și 1% confortabili cu avantajul pe care-l avem”, a completat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de duelul cu Poli Iași la scurt timp după ce le-a cumpărat moldovenilor cel mai bun jucător. Luis Phelipe a făcut pasul spre echipa lui Gigi Becali contra sumei de 200.000 de euro. În ciuda sumei mici de transfer, FCSB i-a pus brazilianului o clauză de 15 milioane de euro.

Formația lui Gigi Becali așteaptă în liniște duelul cu Poli Iași. FCSB ocupă prima poziție în Superliga, la 8 puncte distanță de rivala CFR. Clujenii au un final de an dezamăgitor. Au pierdut duelul din ultima etapă contra celor de la Sepsi cu 2-1.

ADVERTISEMENT
Tags:
5,30 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida Poli Iași - FCSB