Sport

Charalambous şi FCSB, sprijin pentru victimele din explozia de la Crevedia: “Dacă ni se va cere ajutorul, îl vom acorda!”

Elias Charalambous şi FCSB au făcut un gest superb pentru victimele din explozia de la Crevedia. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că în cazul în care li se va cere ajutorul, FCSB îl va acorda.
27.08.2023 | 17:10
Charalambous si FCSB sprijin pentru victimele din explozia de la Crevedia Daca ni se va cere ajutorul il vom acorda
Charalambous şi FCSB, gest superb pentru victimele din explozia de la Crevedia: "Dacă ni se va cere ajutorul, îl vom acorda!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe explozii au fost urmate de un incendiu la o staţie GPL din localitatea Crevedia. Doi oameni au murit şi există mai multe zeci de răniţi, Planul Roşu de intervenţie fiind activat.

Charalambous şi FCSB, gest superb pentru victimele din explozia de la Crevedia: “Dacă ni se cere ajutorul, îl vom acorda!”

Clubul FCSB nu a rămas impasibil la tragedia de sâmbătă seara de la Crevedia. În cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu UTA Arad, antrenorul Elias Charalambous a declarat că roş-albaştrii îşi vor oferi ajutorul, în cazul în care va fi solicitat:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, aş vrea să încep puţin diferit. Am avut o tragedie lângă Bucureşti. A murit o persoană şi sunt rănite mai multe. Din partea mea şi a echipei FCSB vreau să transmit condoleanţe familiei.

Sper ca cei răniţi să îşi revină cât mai repede. Aceste lucruri sunt cele mai importante în viaţă. Apoi vin fotbalul şi toate celelalte. De asta ne exprimăm sprijinul pentru cei care sunt răniţi şi pentru familiile lor. 

ADVERTISEMENT

Dacă ni se va cere ajutorul, îl vom acorda. Vă mai spun o dată. Cel mai important lucru este sănătatea şi dacă vom putea ajuta, o vom face”, a spus Elias Charalambous.

Explozia a fost provocată de o ţigară aprinsă!

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că toate persoanele care au suferit răni grave în exploziile de la Crevedia vor fi transferate în străinătate pentru îngrijiri:

ADVERTISEMENT

”Toate persoanele care au nevoie de o îngrijire mai bună, vor avea parte de ea în străinătate. Pacienții care au arsuri grave, nu rămân în țară, vor fi trasferați”

Conform primelor informaţii din anchetă, explozia s-ar fi produs în momentul în care un muncitor, care voia să extragă GPL dintr-o cisternă, şi-a aprins o ţigară.

ADVERTISEMENT

Astfel, o scânteie a aprins gazul care se degajase accidental în atmosferă, iar de acolo, flacăra s-a extins până la substanţa aflată în interiorul cisternei. Iar acest lucru a dus la prima explozie.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT