Sport

Elias Charalambous a vorbit despre noi veniri la FCSB: “Totul este posibil! Vom decide”

Elias Charalambous a vorbit înaintea meciului cu UTA Arad şi de potenţiale transferuri. Antrenorul a spus că este posibil să mai vină şi alţi jucători, deşi este mulţumit de lotul pe care îl are.
27.08.2023 | 14:07
Elias Charalambous a vorbit despre noi veniri la FCSB Totul este posibil Vom decide
Elias Charalambous, antrenor FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este lider cu maximum de puncte în SuperLiga. Roş-albaştrii încearcă să îşi păstreze punctajul maxim şi ţintesc o victorie pe terenul celor de la UTA Arad, luni, de la ora 21:30.

Elias Charalambous, înainte de UTA Arad – FCSB: “Trebuie să controlăm meciul din primul minut”

Elias Charalambous a vorbit în conferinţa de presă premergătoare partidei despre faptul că echipa sa îşi propune să controleze toate cele 90 de minute de la Arad, fiind conştient de faptul că este o deplasare grea:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fim foarte concentraţi din primul minut la acest meci. Jucăm pe un teren foarte dificil. UTA Arad are un stadion frumos, fani entuziaşti, dar trebuie să controlăm meciul din primul minut. Suntem într-un moment bun.

Şi am încredere că vom putea să câştigăm cele 3 puncte care să ne ajute în acest sezon. Toate meciurile sunt foarte dificile, vă spun asta din inimă. Dar depinde de noi. Avem echipă bună, jucători buni, dar este crucial să abordăm cu concentrare maximă fiecare meci.

ADVERTISEMENT

“Îmi place că în România se joacă mult cu tribunele pline, mai ales unde joacă FCSB”

UTA Arad vrea să îşi revină după un start mai slab. Nu ştiu cum vor juca ei, vreau ca noi să jucăm bine, să controlăm meciul şi să luăm cele trei puncte. Andrei Vlad s-a lovit, a încasat o lovitură, vom vedea dacă poate face parte din lot. 

Jucătorilor le place să joace pe stadionul plin. Îmi place că în România se joacă mult cu tribunele pline, mai ales unde joacă FCSB. Este foarte bine pentru atmosferă, pentru fotbalul de aici. 

ADVERTISEMENT

Mergem pas cu pas. Ne interesează doar meciul de mâine. Nu putem să ne uităm la alte partide. După confruntarea cu UTA, da, ne putem gândi la meciul cu Universitatea Craiova”.

“Atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, totul este posibil”

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit despre situaţiile lui Alex Băluţă şi Siyabonga Ngezana, care nu a apucat să debuteze deocamdată la FCSB, dar care va fi în lot pentru meciul de luni:

ADVERTISEMENT

“Alex Băluţă mai are nevoie de timp. Cu siguranţă este out pentru acest meci, o să vedem dacă îl vom avea pentru cu Craiova sau îl vom păstra pentru partidele de după pauza internaţională. 

Atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, totul este posibil. Am pierdut câţiva jucători, eu sunt foarte mulţumit cu lotul pe care îl avem. Mai avem două meciuri până la pauza internaţională şi atunci vom vedea dacă mai vine cineva.

“Am fost născut în Africa de Sud şi ştiu cum este acolo”

Ngezana va fi în lot pentru mâine, cu siguranţă. Îşi îmbunătăţeşte jocul, vine dintr-o cultură diferită, un fotbal diferit. Se adaptează în fiecare zi şi se apropie momentul de intrare în teren. 

Am fost născut în Africa de Sud şi ştiu cum este acolo. Nu este uşor să vii din Africa şi să te adaptezi imediat în România. Suntem mulţumiţi că se adaptează zi după zi, este un băiat foarte bun, deschis să înveţe”, a spus Charalambous.

”Nu am nicio idee (n.r. despre Șumudică). S-a dus la Craiova? Bine. Îi urez succes”, Elias Charalambous, despre numirea lui Şumudică la FC U Craiova

Elias Charalambous despre veniri la FCSB

ADVERTISEMENT